vrijdag 1 april 2016

Stalen schuifdeuren met glas

Een stalen schuifdeur is een functioneel kunstwerk voor in het huis. Door vaklieden vervaardigd en van onberispelijke kwaliteit! Doordat de rails waar de stalen schuifdeur aan hangt dezelfde uitstraling heeft als de deur geeft het geheel. Naast de esthetische kant van een stalen schuifdeur is het ook ruimte besparend.


Onze deuren worden gemaakt van een stalen frame met gebruik van glas , zodat u een ruimtelijk gevoel behou ook als de deur . Ontwerp online uw stalen schuifdeur met glas en zie ook meteen de prijs!

Taatsdeur en balustrade. Stalen deuren en raam in Amstelveen. Industriële stalen deuren en ramen. Deze deuren zijn stoer, industrieel en in diverse stylen en RAL kleuren leverbaar.


U kunt kiezen voor een uitwendige rail (zoals hierboven is afgebeeld), maar ook voor een slanke onzichtbare rail. Groen maakt alle deuren op maat en . Net zoals bij schuifdeuren in een ander materiaal, wordt er ook bij stalen schuifdeuren gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen. Het grote verschil met niet- stalen draaideuren zit hem natuurlijk in de look, de combinatie van glas en staal én de vele mogelijkheden op vlak van vorm en formaat.

COM maakt alle deuren op maat en geheel naar uw . Sfeervolle authentieke schuifdeuren met stalwielen en twee vaste zijlichten. Het glas is aan zijde afgewerkt met stopverf. Onze deuren zijn in diverse maten en uitvoeringen te bestellen, geheel naar eigen wens. Neem voor een prijsopgave even contact op. Richtprijs voor deze uitvoering is . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Afbeeldingsresultaat voor stalen schuifdeuren met glas. Bekijk de foto van Loftdeur met als titel Betaalbare stalen schuifdeur - Loftdeur. Op maat gemaakt, inclusief glas voor betaalbare prijzen!


Vind stalen deur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mooie stoere industriële schuifdeur nieuw en op maat gemaakt. De deur is gemaakt van stalen koker en zwart gespoten.


De deur hangt boven in een rails en onder hangt hij los. Wilt u liever een andere. Van stalen binnendeur, voordeur tot schuifdeur.


De strakke lijnen met grote of kleine glaspartijen kunnen zowel als binnendeur, schuifdeur of als voordeur functioneren.

De robuustheid van het staal , de fijne profielen en de ruime keuze . Zeker in combinatie met staal geeft dit een erg industrieële en vintage touch aan uw inrichting. Uiteraard word er in combinatie met glas vanuit veiligheidsoverwegingen alleen met gelaagd glas. Deze zwarte stalen schuifdeur heeft een verfijnde roedeverdeling. Het raster is uitneembaar en is tevens de bevestiging van de doorlopende glasplaat. Met de bijpassende geleiderail kan de schuifdeur aan wand of plafond worden gemonteerd.


Optioneel op met hangrollen verkrijgbaar voor een extra stoere schuifdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts