vrijdag 15 april 2016

Pachira aquatica luchtzuiverend

In het ruime assortiment van Fleurdirect. Pachira Aquatica , Watercacao of Geldboom. De naam Money Tree heeft deze kamerplant te danken omdat in het Verre Oosten wordt geloofd dat de bladeren geld kunnen vangen.


Daarom is het een ideaal kado voor house warmings en verjaardagen. Deze plant werk ook nog luchtzuiverend !

Afgelopen week heb ik van vrienden een Curcuma. Zijn ook niet heel goed met planten, maar deze . Het is tegenwoordig geen geheim meer: planten zuiveren de lucht om ons heen. Echter zijn sommige groene vrienden hier net iets beter in dan anderen. Genoeg namen voor deze prachtige kamerplant.


Helaas groeit er nog net geen geld aan zijn takken, maar die grote luchtzuiverende bladeren zijn al tof genoeg als je het ons vraagt. Een Sansevieria is luchtzuiverend , hoeft niet in het licht te staan (hoewel hij het best floreert als hij niet verder van een meter of vier van het raam staat) en heeft,.

Luchtzuiverende planten voor schone lucht en gezondheidUw woonkamer opfleuren met kamerplanten is altijd leuk. Maar omdat de natuurlijke. Nog leuker wordt het als . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


De kamerplant Aglaonema springt in het oog vanwege zijn mooie bla is luchtzuiverend en neemt met weinig licht genoegen. Verkleurde of verdorde bladeren? Weinig tot geen bloemen? Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig.


Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er voor zorgen dat ook je kamerplanten er fris en fleurig bijstaan. Kamerbomen zijn de woonplanten van de maand Januari! Een erg decoratieve luchtzuiverende kamerplant. Haar leerachtige, vijf- tot achttallige blad is erg fraai.


Door de gevlochten stam is de plant een echte blikvanger. Ze staat het liefst op een warme, lichte plek. Wat meer schaduw of volle zon wordt . Tussendoor mag de potgrond weer uitdrogen.

Lichte standplaats, als de bladeren geel worden ontvangt de plant teveel licht. Ontdek bij IKEA een breed assortiment laaggeprijsde planten: planten, sierpotten , gieters en veel meer in tal van kleuren en stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts