maandag 25 april 2016

Diesel kooktoestellen

Dieselkooktoestellen worden steeds meer toegepast. Vele malen veiliger dus dan een kooktoestel op gas. Geen gasflessen meer sjouwen, altijd voldoende brandstof bij . Het een-pits kooktoestel heeft een gebied om te koken en een om eten op te warmen.


Dankzij de compacte afmetingen en het platte ontwerp, is het Webasto diesel kooktoestel vooral geschikt voor individualisten die vertrouwen op de enige soort brandstof aan boord.

Webasto Diesel kooktoestellen voor als u geen gas wilt in uw camper. Een combinatie van elegantie, gebruiksgemak en veiligheid. De kookplaat kan gebruikt worden als verwarming met de optionele verwarmingskap. De keramische kookplaat is bijzonder fraai vormgegeven en afwerkt zonder aluminium rand. Verder is de ventilatiesleuf aan de bovenzijde komen te vervallen.


Wallas Kooktoestel diesel 88DU. Aan de onderzijde wordt het toestel in een bak geplaatst met .

Los van ontbrekend ontploffingsgevaar is een groot voordeel een vlam die niet in de kajuit brandt maar onder een keramische plaat. De verbrandingsdampen worden naar buiten afgevoerd. Geen condensvorming, geen stank, geen koolmonoxide. Dit origo 2-pits kooktoestel werkt op spiritus (brandalcohol) en is uitgerust met twee forse branders die elk kw warmte afgeven. Prijzen zijn inclusief BTW.


De Whisperlite is al vijftien jaar het meest verkochte rugzakkooktoestel, staat in een prachtige folder, maar het is een eenkennig ding, je kunt niet wat diesel vragen aan een boer of schipper, daar doet ie het niet op. Dit kooktoestel heeft in Amerika en in Europa designprijzen gewonnen, . Een knapperend houtvuur met een gietijzeren kookpot erboven benadert het gevoel van koken in de buitenlucht tot in de perfectie, maar is om. An absolutely safe stove for your boat! This stove has no open flame, so there is no fire or explosion hazard.


Very easy to use, just like an electric stove in the household. Available in different versions. Ook zagen we mensen die echt honderden liters mee . Zijn er forumleden die ervaring hebben met de diesel cooker X1en de dual airtop 1dieselverwarming, beide van Webasto.


Ik ben van plan een nieuwe camper te bouwen en overweeg om zowel op diesel te verwarmen als ook op diesel te koken.

Ook ervaringen met andere types zijn welkom. De bediening van beide toestellen is geïntegreerd . Bootland heeft een breed assortiment kooktoestellen. Van tafelmodel tot gasbrander of pits kooktoestel , u shopt het allemaal hier! Onveilige kooktoestellen. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor ontploffingsgevaar.


ACSI FreeLife heeft een kenner in huis en vroeg hem om het rapport van de NVWA te . We kennen alleen gas (lekker snel heet, maar gesleep met flessen af en toe, aparte gasbun, goed ontluchten, regelmatig gasslang vervangen). We zouden ook op spiritus of diesel kunnen . Hoe kun je een parafine toestel aanpassen zo dat het op diesel werkt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts