maandag 4 april 2016

Medipoint assen

De meest volledige site met ruim 66. Medipoint is de plek voor advies, uitleen, verkoop en verhuur van zorg- en verpleeghulpmiddelen. Bezoek onze webshop of een van ruim Medipoint winkels.


Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u terecht! Wij hebben kennis van de zorgmarkt en werken samen met veel gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Zo controleren wij direct of u .

Op zoek naar Medipoint openingstijden? Vind folder, telefoonnummer en openingstijden van Medipoint in Europaweg Assen. Vind adressen, telefoonnummers en openingstijden van Medipoint winkels in Assen. Blijf op de hoogte met Tiendeo!


Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Thuiszorgwinkel Icare l Medipoint , locatie Assen in Assen. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Bekijk de locatie van Thuiszorgwinkel Icare l Medipoint , locatie Assen in Assen op de kaart en lees de waarderingen.


Verhuurbedrijf Medipoint I Icare Assen. Voor thuisbezorging, installatie en spoedbezorging kunt u contact opnemen met de Icare Zorgcentrale.

Bekijk de folders, aanbiedingen en openingstijden van Medipoint in Assen ( Europaweg-Zuid) op Spotta. Mis nooit meer een Medipoint aanbieding! Litebook Developed by Mees Frenkel Frank.


Hier vindt u allerlei producten op het gebied van gezondhei zorg en welzijn. Bijvoorbeeld babydraagzakken, weegschalen, scootmobiels, telefoons met grote toetsen en nog veel meer. Deze website maakt gebruik van cookiesPrivacy. Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 08. Bedrijfsgegevens van Medipoint in Assen.


Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van adviseur Medipoint te Assen. Een overzicht van de locaties, data en tijdstippen is te vinden op de pagina van Bartiméus Regio Noord-Nederland. De spreekuren zijn gratis. Wel vragen wij u vooraf . Categorie : Winkelen , Overige.


Deel deze pagina Print deze pagina. Van dit bedrijf hebben we helaas nog geen uitgebreide beschrijving. Klik op meer informatie voor de contactgegevens.


Ben u eigenaar of vertegenwoordigt u dit bedrijf? Klik dan rechtsboven op “bedrijfspagina”.

Medipoint maakt (samen met Harting-Bank, EmCart, Ligtvoet en Vitalis) ook onderdeel uit van Medux. Let op: de verschillende vestingen worden niet allemaal Medipoint genoemd. Als lid krijgt u op tien geselecteerde hulpmiddelen korting en op alle andere hulpmiddelen korting.


U ontvangt als lid ten minste korting op de aanschaf van hulpmiddelen . Met Emcart Thuiszorg Uitleen B. Bekijk voor welke zorg u bij deze zorgverlener terecht kunt. Badkamers en badkamer informatie voor de aanschaf van een nieuwe badkamer. Sinds januari vinden de spreekuren plaats in de winkels van Medipoint in Assen , Hoogeveen, Emmen, Coevorden en Arnhem. Aanmelden voor af is nodig en kan via de Bartimeus .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts