donderdag 28 april 2016

Aeg 5 jaar garantie wasmachine

Niet alleen voor uw gewone kleding, maar ook uw delicate wasgoed zoals zijde en handwaswol. We willen graag dat u zorgeloos kunt wassen en drogen, jaar na jaar. Om uw garantie te ontvangen, moet . Registreer uw machine voor jarenlang.


Bij gelijktijdige aankoop van of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u van ons maar liefst jaar garantie op de apparatuur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Op nieuwste wasmachines en wasdrogers van AEG kun je in plaats van jaar nu gratis jaar garantie aanvragen! Bang dat jouw gloednieuwe wasmachine of droger snel kapot gaat? De jaar garantie geldt alleen voor de genoemde modellen en is niet. AEG JAAR FABRIEKSGARANTIE.


Deze promotie is niet meer geldig. Let op: alleen geldig bij aankoop vanuit en levering in Nederland).

Krijg nu jaar fabriekgarantie bij aankoop van een AEG premium wasmachine of droger. De garantie geldt alleen op in . Niet alleen in wasresultaat, maar ook als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Beeldt je zich een wasmachine in die kleuren zo levendig en zwart zo zwart houdt als de dag dat je het kledingstuk kocht. Eindelijk gaat zorg niet meer ten koste van prestatie.


Want voor de allereerste keer kunt je een graden-was grondig reinigen op. AEG geeft jaar volledige garantie bij aankoop van de AEG wasmachine L9FE96CS. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, materiaal en . AEG L8FB96ES - gratis bezorgd. Bij ons met jaar garantie. Kies voor zekerheid: De Schouw Witgoe al jaar sterk in prijs, sterk in service.


We hebben deze droger na veel uitzoekwerk en vergelijken gekozen. Samen met een AEG wasmachine uit dezelfde serie. We vinden deze machine stiller dan gedacht en zelfs heel veel stiller dan de vorige wasdroger die hier stond. Over het stroomverbruik zullen we dan maar niet hebben, 700W voor deze in vergelijking .

Aeg werkt uitstekend Al onze machines zijn nagekeken en uitgetest en met jaar garantie. Om de garantie te ontvangen, dien je de nieuwe AEG apparaten binnen maanden na aankoop te registreren. Oude wasmachine was van Siemens en we twijfelden om weer hiervoor te gaan.


Dit kan via de speciale . Toch is het een AEG geworden en hebben geen spijt. Via AEG site kun je deze machine aanmelden voor extra garantie ( jaar i.p.v. 2), wat voor ons ook een extra koopargument was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts