vrijdag 29 april 2016

Barabas poppel

Barabas garnalengerecht. We hopen je snel te zien! De populaire eetgelegenheid aan de grens met N. Gisteren super lekker gegeten, tataki van tonijn was overheerlijk!


Ook cocktail maison op basis van gin is een aanrader tijdens een warme zomeravond! Thaise Kerry soep en heerlijke gamba salade! Als u zich een keer in de buurt van de grens met België bevindt dan is het misschien een leuk idee om eens te gaan kijken bij onze zuider buren. Het is immers bekend dat ze in België heel goed weten wat het betekent om te genieten van het leven.


Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Descubre sus novedades, sus eventos, sus promociones. We gingen er begin december op een vrijdag lunchen. Er waren geen andere gasten, maar dat kon de pret niet drukken.


Geen grote verrassingen of toppers, al viel het voorgerecht met gerookte eendenborst en eendenleverkrullen wel . Uitgebreide warme 2- gangen lunch voor personen. Nog geen plannen voor de lunch vandaag? Poppel (Belgie) personen. En vind jij het lekker om tussen de middag te genieten van een warme maaltijd?


Dan is deze deal voor jou! Het enige dat jij hoeft te doen is . Spezialitätenrestaurant, Abendessen, Mittagessen. Omdat het zo lekker is, valt de keuze vooral op seizoensgerechten. De keuze voor producten op het bord ligt in eerste instantie in de . Vorige week werden de Fidias-awards van AINB uitgereikt.


Wij pikken er de volgende weken elke keer één winnaar uit. Daarom zijn de route met alle waypoints, inclusief de final location, reeds gegeven. Maandelijks wisselend drie-gangen menu. Maandag tot en met vrijdag dagschotel aan € 50. Arrangement op maat voor feesten en partijen.


De toekomstige “place to be and not to miss” voor een culinaire reis in onze . Baràbas Gezellige wijnbar. Ook buitenzetten mogelijk op het terras, omgeven door muren, maar voldoende ruimtelijk en gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts