vrijdag 15 april 2016

Deborah huisman leeser

Voor de rubriek Lifestyle NWS Business Lady interviewen wij een aantal inspirerende dames over hun weg naar succes. Twee weken geleden was het de beurt aan Silvana Hoekstra. Deze week spraken wij met Deborah Huisman - Leeser ! Mix and match any way you like!


Voor Choices by DL draait alles om de vraag waarom u genoegen zou moeten nemen met één enkel stuk, terwijl er zo veel keus is.

De Gassan-dynastie: staand v. David Bijlsma, Benno Leeser en Dustin Huisman. This business mom lives in Amsterdam, together with her husband Dustin and three year old daughter Djulia. This woman knows how to combine motherhood with having a business. Debora Huisman - Leeser is the owner of jewelry brand Choices by DL.


Bart-Jan Brouwer is benieuwd naar waar zij als ontwerper van Choices by DL haar inspiratie vandaan haalt. Lees hier het laatste nieuws.

Dit is ook de reden dat Benno Leeser graag deelneemt aan de . Dit wordt feestelijk gevierd op december a. Choices by DL bij Gassan in het bijzijn van klanten, bekende Nederlanders als Yvke Sturm, Winonah de Jong, Leontien Borsato en . Brom is niet alleen klant, maar al langer een vriend van de familie Leeser. Als coach van Jong Ajax trainde hij Dustin Huisman , echtgenoot van Deborah en voormalig profvoetballer. Brom dat hij zichzelf nog niet had beloond voor het behalen van een uitstekende derde plaats in . In het bijzijn van vele Choices by DL . Via een ingenieus systeem is het mogelijk de juwelen in een fractie van een seconde te veranderen en aan te passen aan de kledij. De basis van het juweel is verkrijgbaar in karaats wit-,. Gipsy Chic earrings with white Diamonds and Labradoriet - month ago.


PROUD Zie link in bio voor de volledige brand . Het is weer bijna zover! Looking for Deborah Huisman ? Ze kunnen snel schakelen en werken met de uiterste precisie. Heel groot voordeel dat ze op locatie komen. De kwaliteit is goe er wordt snel geleverd en ze komen bij ons op locatie waardoor we niet met alle waardevolle spullen buiten de .

Zij besloot dat het niet . Onder grote belangstelling vond gisteren de officiële opening plaats van de Gassan Boutique aan de P. Wij zijn trots op het interview dat debora huisman leeser had met humberto tan ( wat doet hij het goed in rtl late Night he?) met oger hebben wij al jarenlang een uitstekende relatie, onder andere door onze gezamenlijke passie, het werken in onze familiebedrijven. Kortom, het Gassan magazine zal u veel lees- en kijkplezier . ABOUT ME: Click on image to read. Huisman heeft recent een systeem ontwikkeld voor de toepassing van kunststof draden bij diepwater kraanwerkzaamheden, Fiber Rope System. Deze systemen combineren de voordelen van kunststof draad bij ´subsea deployment´, terwijl de deiningscompensatie (Active Heave Compensation, AHC) . Yesterday the official opening of the Gassan Boutique took place at the P. Hooftstraat in Amsterdam. Together with all the guests and a . Niemand kan meer om Choices by DL heen!


Wij van Glamourland zijn een groot fan. Haar collectie is vanaf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts