dinsdag 26 april 2016

Maico 490 te koop

Hallo liefhebbers te koop een oldtimer Maico GS 2enduro motor. Deze is in hele goede staat en is. Grootegast (Groningen) . Maico 4motorblok onderdelen gezocht, carter-helft, of complete carter, versnellingsbak, koppelingshuis, kickstarter, versnellingspook, cilinder,.


Nooit op gereden na restauratie.

Na een tijdje in de opslag te hebben gestaan heb ik de Maico weer wedstrijd klaar gemaakt . Dit crossmonster zou ik graag willen ruilen tegen een 125er Crosser, aangezien ik dit monster niet kan temmen. Hij rijdt meer met mij dan ik met hem. De zoekertjessite voor (onderdelen van, accessoires voor, documentatie over) klassieke motoren.


Lijst met zoekertjes van klassieke Maico motoren die te koop worden aangeboden. Graag alles aanbieden ook projecten. Bezoek onze website en vindt de beste prijs voor de motor die je zoekt!


MAICO 500cc 2-takt crosser naar SM.

Price: Voertuig Type: Motoren. Maico was een van de eerste Duitse merken die na de oorlog toestemming kregen motorfietsen te ontwikkelen en te produceren, wat het merk een voorsprong op de concurrenten opleverde. De eerste was een 125cc-tweetakt met een eigen motorblok. Maico maakte voornamelijk tweetaktmotoren en behaalde grote . Berichtdoor Giancarlo Donadeo Vr :25.


Maico 4Mega for sale by East Coast Vintage MX by EastCoastVintage. Maico 7- Low End Torque - Hillclimbing at Diamond Mill by Opferman Motors Dirtbiking . Maico 4: Motors Find great deals on for Maico 4in Antique, Vintage, Historic. CRM - Checklist Webwinkel Vind een leverancier voor CRM, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Absorptiemiddel Abso net Superior Plus 18kg . Vind de beste tweedehands maico 4resultaten van onze leden en aanbod sites zoals Ebay.


This is from a Dirt Bike magazine photo shoot. Tom Webb at the controls. Afbeeldingsresultaat voor. Vind maico in ons breed assortiment Voertuigen: toebehoren. Profiteer van de koopjes op eBay!

Wel en wee van een jaar Oldtimercross Maico MX Team Transverhaegen. Het doel van deze facebook pagina is om mensen die iets hebben met Maico Crossmotoren te laten weten over ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts