donderdag 28 april 2016

Edelmetaal prijzen

Wat is edelmetaal precies? Welke metalen vallen onder de noemer “ edelmetaal ? En een van de belangrijkste dingen, wat zijn de prijzen van de verschillende edelmetalen ? Goudprijs en zilverprijs. Op websites van edelmetaalbedrijven zoals AmsterdamGold zijn grafieken te zien waarop de koersen van edelmetalen zoals gou zilver en platina te volgen zijn. Het is op het eerste gezicht erg .

Dit is de huidige spotprijs van het betreffende edelmetaal vermenigvuldigd met het netto edelmetaal gehalte van de munt of baar. Alle koersen op deze pagina zijn in EUR, hier . Platina of platinum was lange tijd de duurste van de edele metalen en werd verhandeld tegen prijzen die boven de US $ 1. Inmiddels is platina door goud vervangen als het duurste edelmetaal. De hoge prijs van platina is het gevolg van de hoge zeldzaamhei de geringe hoeveelheden en de . De koersen worden normaal gesproken tweemaal daags aangepast. Op deze website vindt u de actuele edelmetaalkoersen.


Bij grote koersschommelingen passen we de edelmetaalnoteringen vaker aan. De op de website weergegeven.

Wij bieden onze klanten uur per dag onze actuele prijzen. Username: Password: Remember me. Onafhankelijke informatie en nieuws over beleggen, (ver-)kopen en investeren in gou zilver, platina en palladium. Doordeweeks worden de prijzen om de vijf minuten ververst aangezien de markt continue in beweging is.


In het weekend zijn de markten gesloten en veranderd de prijs niet. De datafeed maakt het mogelijk de spotprijzen van de edelmetalen in uw website of administratief systeem op te nemen. Hiermee kunt u actuele prijzen hanteren in uw (verkoop)systemen. Prijzen worden aangeleverd met cijfers achter de komma. Wij ondersteunen de volgende edelmetalen : gou zilver, platinum, . Onderstaand treft u grafieken die de edelmetaal koersen live weergeven, daarnaast worden de actuele handelsprijzen per gehalte ook in cijfers aangeduid.


Deze koersen worden automatisch geactualiseerd. Openingsuren : 9:tot 12:en van 13:tot 17:30. Donderdag en Zondag gesloten. Edelmetaal Richard : Overwinningsstraat 16. Het goud is momenteel sterk in beweging, prijzen kunnen daardoor fluctueren.


Zo worden de prijzen voor goud en zilver gebaseerd op de dagelijkse spotprijs. Afhankelijk van de wisselkoers tussen euro en dollar zijn er grote verschillen tussen deze spotprijzen te zien. Van inkoop edelmetaal , de actuele goud koers, zilver en goud kopen of waar oud goud verkopen in Amsterdam tot beleggen in goud en antiek zilverprijs.


Altijd de actuele goud- en zilverprijs!

Bekijk hier de goudkoers! Procedure voor het verkopen van edelmetaal aan goudmarkt. U ontvangt van ons de beste prijs zonder verborgen kosten achteraf. De prijzen van edelmetaal fluctueren constant. Zo kunt u makkelijk de prijzen vergelijken van de de verschillende fysieke edelmetalen en daarna goud kopen.


Officieel gestempelde edelmetaal baren. Voor nu en voor de toekomst. Baren fijn zilver 9 € 415.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts