maandag 18 april 2016

Kosten grote vispas 2017

Iedere maand krijgt Sportvisserij Nederland via haar social media kanalen veel vragen. Daarvan lichten we er ieder Visblad één uit. NVWA en politie houden.


Door de onderkant(Aanvraag Definitief Lidmaatschap) op te sturen naar Sportvisserij Nederland zorg je ervoor dat wij een VISpas voor je kunnen aanmaken. De kosten voor de VISpas zijn afhankelijk van de .

Uiteraard kun je straks, . Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Hoe zit het met de contributie qua aanschaf ( grote ) vispas ? Ik begrijp dat een vispas tot eind December geldig is. Nu wil ik bijvoorbeeld een grote vispas.


Met de vispas en bijbehorende Lijsten van Viswateren op zak mag je vissen met twee hengels en alle toegestane aassoorten op bijna alle Nederlandse. Gemiddeld tussen de € - tot € 1 - . NIEUW-LID- INSCHRIJFGELD.

Nieuw lid (incl. inschrijfgeld van € 0). Met de Kleine VISpas hoeft u geen lid te zijn van een aangesloten hengelsportvereniging. U vist met één hengel en een beperkt aantal aassoorten. Als je wilt gaan vissen heb je een aantal zaken nodig.


Een van de belangrijkste zaken is de vispas. Ga voor een vispas naar een hengelsport winkel. Totaal, ( de vispas met lijst), €, 38. Jeugdleden betalen dit niet. Via deze pas is de aansluiting bij de vereniging en de regionale en landelijke belangenorganisaties.


Beste bezoeker, Deze vereniging heeft de Online VISpas Bestelmodule nog niet geactiveerd. Om die reden kun je (nog) geen VISpas online bestellen. Bestel de VISpas gemakkelijk en snel online. Na online betaling via iDEAL, Mistercash, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas en lijsten van viswateren om direct te kunnen vissen in heel veel wateren. Meer weten over de VISpas ? Indien men wil vissen met kunstaas of hengels).


Die wateren staan in de bijhorende Kleine Lijst van Viswateren.

Bij aanschaf via een postagentschap worden administratiekosten in rekening gebracht. Bespaar uzelf kosten en ons werk, vul uw machtigingsformulier in! HSV Groot Rotterdam Vermeld bij betaling altijd uw lidmaatschapnummer! Extra Vispashouders die lid worden via een verkooppunt moeten het volledige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts