dinsdag 26 april 2016

Tristar mobiele airco review

De airco is zeer eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen aan . Het effect is meteen merkbaar en inzetbaar o. De Tristar mobiele airconditioner kan overal ingezet worden waar verkoeling nodig is. Dankzij het mooie en compacte design neemt de airco zo min mogelijk ruimte in en verplaats je hem eenvoudig. Bovendien is deze mobiele airco van alle gemakken voorzien met bijvoorbeeld een . Hij gebruikt maar weinig energie om warmte uit de lucht te halen.

Waardoor het voorzien is van energielabel A. Weinig op aan te merken. Vond je dit een nuttige . Dit monoblock systeem heeft een timer en wordt geleverd met afstandsbediening. Buiten graden en binnen een heerlijke temperatuur.


Pluspunt: Heeft wieltjes. Maar das logisch voor deze prijs. Minpunt: Met slang naar buiten. Slang naar buiten is redelijk goed te doen.

Over het algemeen prima mobiele airco. Bekijk alle reviews (6) . Coolblue: alles voor een glimlach. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Is inderdaad behoorlijk. We hebben al een mobiele airco boven op de slaapkamer dus kunnen wat vergelijken. Marktplaats tweedehands elektronica, witgoed en keukenapparatuur te koop aangeboden en gevraagd. Wat is er handiger dan een airco?


Deze airco gekocht nav reviews. Beschikt ook over afstandsbediening, ventilatorstanden, een regelbare thermostaat en een slaapmodus. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. De airconditioner heeft een laag energieverbruik waardoor hij voorzien is van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts