donderdag 14 april 2016

Intergas kompakt hr storing 6

Foutmelding: Vlam detectie fout. Er is een vlam detectie fout. Een (of meerdere) van de volgende onderdelen moet worden vervangen: - De ontsteekkabel en bougiedop - De ontsteekunit - De branderautomaat . Storingscode Kombi Kompakt HRE A. Omschrijving: Vlam detectie fout.

Oorzaak: Vlam detectie fout. Vervangingsset ontsteekkabel. C niet ater fort- er per inuten. Advies instellingen tempe-.


De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen. Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur.

Door eerst te klussen nu pas oog voor staat ketel door constatering dat er geen warm water is. Metertje stond op bijna nul. Monteur erbij gehaal trof een sterk vervuilde ketel aan met . Ik kan de ketel dan wel weer resetten zodat het water weer warm wordt en de verwarming aan gaat.


Check de condens afvoer maar eens, waarschijnlijk zit deze verstopt. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door. Wanneer de rode LED boven de reset toets (8) knippert is er een storing opgetreden. Op het temperatuur display (4) verschijnt dan een storingscode. Op zoek naar mensen met verstand van ketels e. Ik hoop dat iemand me kan helpen.


Intergas Kombi Kompakt Hoog Rendement gaswandketel. Alvast bedankt voor de moeite! Heb ondertussen keer een monteur langs gehad en heb nu een half . Aparaat wilt wel opstarten maar na keep schakelt hij uit op storing ,hij is ontlucht en de pomp draait. Hoi ik heb een vraag, heb een hr intergas cv ketel maar er brand helemaal niks ook geen aan uit knop.


HR kompakt HR is helemaal uit, controlepaneel werkt niet en stopcontact wel.

Een gemiddelde van ,uit reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere CV-ketel. Bekijk de checklist die u kunt aflopen om zelf uw storing te verhelpen, of doorloop de storingstool met oplossingen! In hoofdstuk staat een verklaring van deze storingscodes.


Volg de omschrijving uit de handleiding. INTERGAS , typen ketels: - Kombi Kompakt Solo HR - Kombi Kompakt HR - Kombi Kompakt Solo HRE - Kombi Kompakt HRE - Kombi Kompakt HReco - Kombi Kompakt HRE -A - Prestige AWB . WERKING VAN HET TOESTEL. De systemen zijn in het toestel dubbelwandig van elkaar gescheiden.


Het toestel is voorzien van een modulerende regeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts