woensdag 27 april 2016

Verwarmde terraskussens

Gasten worden direct verwarmd , waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Onze horeca terraskussens zijn energiezuinig, comfortabel en innovatief! Door oranje LED verlichting zien mensen vanaf een . Onze verwarmde kussens zijn geschikt voor de horeca en eigen tuin.


Dutch Design delivered free at your door. Eerder kreeg het bedrijf, dat is gevestigd op industrieterrein Bijsterhuizen, 175.

Philipsstadion in Eindhoven en in . Jorg Rijkschroeff met zijn duurzame, warme kussens. Lekker lang buiten eten met vrienden. Of gewoon ontspannen een boek lezen tot in de kleine uurtjes. Laat je verwarmde kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door nofruit.


Precies zoals jij het wilt. Elke zitplaats heeft een eigen . Rijkschroeff ontwikkelde verwarmende terraskussens die met een sensor aangaan als er iemand op gaat zitten, en die je desgewenst ook uit kunt zetten of op een. Uit een onderzoek dat de jonge ondernemer uitvoerde, blijkt bovendien dat terrasbezoekers de kussens fijner vinden, omdat hun hele torso wordt verwarmd.

Hoe heerlijk is het om met een mager herfstzonnetje tóch nog lekker buiten én warm op het terras te zitten? Zijn bedrijf timmert flink aan de weg en de Nijmeegse kussens zijn al . Uniek aanbod outdoorkussens. Interesse, laat een bericht achter . Verwarmde terraskussens bij café Charlemagne.


Terrasbezoekers die last hebben van de kou, kunnen in Maastricht toch lekker warm buiten zitten. Niet alleen dankzij de . Kussens op maat voor je tuin, café, restaurant, hotel of strandpaviljoen. Onze terraskussens zijn weerbestendig en tweezijdig te gebruiken!


De Nijmeegse horeca gaat massaal aan de verwarmde terraskussens van SitHeat uit Nijmegen. Ondernemers van cafés, lunchzaken en restaurants in de stad hebben ze aangeschaft. De jubileumeditie van de Limburgse Handbaldagen wordt dit jaar niet in Topsporthal Fitland XL in Sittard gespeeld.


Tijdens een koude winterdag lekker een terrasje pakken op de Grote Markt? Dat wordt nu nóg aangenamer! Geen bevroren billen meer voor ons Nijmegenaren, dankzij de verwarmde terraskussens van SitHeat.


Deze duurzame oplossing is sinds kort te zien in ons straatbeeld. Je gaat erop zitten, stelt zelf . Ontwikkeling, productie en assemblage van de complete elektronica voor verwarmde terraskussens en stoelen, inclusief PVC label met klant logo waar de PCB in gemonteerd wordt. Als je mazzel had vond je nog een van deze verwarmde terraskussens op dit terras op de Grote Markt van Breda.

De jas bleef aan bij deze graden ! Creativiteit voor horeca ondernemers. Upgrade uw café restaurant hotel of strandtent terras eenvoudig en snel met horeca terras kussens en stoelhoezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts