woensdag 6 april 2016

Frictiecups alko aks 2004

De set bevat tevens afdekdopjes. Nu bij De Wit in Schijndel! Op zoek naar een stabilisator, onderdeel of frictiecup ? De enige anti-slingerkoppeling met vier frictie-elementen die zorgt voor veilig en.


Zeer eenvoudig zelf te vervangen.

Hallo forumleden, Na vervangen frictiecups gaat de aandrukhandel niet meer geheel naar beneden, hij gaat tot de helft. Gecontrolleerd of er missschien nog vul plaatjes in zaten maar dit is nie het geval. Vervanging blokjes antislinger. Druk de frictie-elementen met je duim op hun plaats.


Een stabiliserende inrichting of koppeling dient ervoor om pendelbewegingen tussen de auto en de caravan te dempen. Deze pendelbewegingen kunnen zowel horizontaal (slingeren) als verticaal (deinen) plaats vinden. Veel moderne caravans zijn uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Rijden met een stabilisator is . Stabilisatorkoppeling caravan. Caravanspecialist Aad van der Poel legt uit hoe de stabilisatorkoppeling. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dat rammelen ligt niet aan de ( frictie)cups van de stabilisator maar aan het versleten zijn van de kogel of een versleten koppeling.


Enorme keuze in koppelingen voor camper en caravan. Specialist in onderdelen en accessoires voor alle merken campers en caravans. Grote sortering al-ko onderdelen D. S decaravanspecialist vanaf euro gratis verzending. Bestaand uit: 2x remschoen.


AL-KO frictiecups vervangingsset. Kijk snel en profiteer van het voordeel! Beschermhoes voor Alko stabilisator. Materiaal is weerbestendig, ademend en rotvrij.


Voorzien van een klittenband sluiting aan de onderzijde.

Geschikt voor stabilisator koppelingen. Kampeer artikelen en benodigdheden webshop. In onze kampeerwinkel vindt u Luifels, airco, satelliet zonnepanelen caravanmover, . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Gratis Retour binnen dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts