vrijdag 8 april 2016

Informazout tankinhoud

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die nog in uw reservoir rest te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in. Gelieve de diameter van uw reservoir in te geven: cm. De mazouttank kan uit verschillende materialen zijn gebouwd.


Hoe wordt een mazouttank geplaatst? Hoe weet ik hoeveel mazout er nog in mijn tank zit?

Hoe stockeer je mazout op een veilige manier? Wie niet voor verrassingen wil komen te staan, houdt niet alleen de stookolieprijs in de gaten, maar ook de inhoud van zijn mazouttank. Als je niet helemaal zeker bent of de peilmeter op je tank echt nauwkeurig werkt, kun je je voorraad nog altijd opmeten met de peillat. Wij helpen je graag berekenen wat . Omdat wetgeving leeft en het niet mogelijk is om alle relevante wetgeving binnen het domein op vandaag te ontsluiten, vinden wij het raadzaam om de wetteksten niet op onze website te publiceren, maar begeleiden we jullie hieronder naar de meest recente informatie op de website van Informazout.


Stel je hebt een mazouttank in je kelder liggen en je wilt weten aan de hand van hoogte hoeveel stookolie er nog in de tank is. De huidige wetgeving schrijft voor dat mazouttanks één of meerdere malen gekeurd dienen te worden. Tankmasters voert deze tankkeuringen uit voor zowel particulieren als bedrijven en doet hierbij o.

Benieuwd hoeveel mazout er nog in je tank zit? Een tweede belangrijk voordeel van verwarmen op stookolie is dat de verbruiker te allen tijde zelf de touwtjes in handen heeft. Hij beslist wanneer hij stookolie laat leveren, door welke leverancier en hoeveel liter hij inslaat. Op de website van Informazout kan men eenvoudig zijn tankinhoud berekenen, . Hoe gebruik ik stookolie thuis? We vertellen je alles over deze brandstof, ook gekend als mazout of huisbrandolie.


Volgens de vzw Informazout heeft een Belgisch gezin inderdaad jaarlijks een bestelling stookolie nodig van 2. Het verwarmingsseizoen duurt doorgaans acht maanden, van september tot eind april. In die periode zijn de maanden december tot januari de . Verwarmen met stookolie of stookolie ontdek er hier alles over van de prijzen, over de stookolieketels tot de terugverdientijd. Lees meer over (op informazout ):. Welk reservoir kan ik laten plaatsen?


Bereken zelf je tankinhoud. Wettelijke voorschriften. Bij plaatsing van een ondergronds - of bovengronds reservoir dienen steeds alle wettelijke bepalingen van het gewest in acht genomen te worden.


Ook de voorschriften en . Controleer steeds de vervaldatum van uw opslagtank.

Geen keuring = niet verzekerd! De brandverzekering met een waarborg bodemsanering is aan te raden voor iedereen die zijn of haar woning met stookolie verwarmt. Elektriciteit Wist je dat wij ook elektriciteit verdelen? Geniet van een zéér voordelig tarief in combinatie met mazout. En je hebt slechts aanspreekpunt voor beide producten.


Ontdek de voordelige voorwaarden hier. Volg de officiële maximumprijs van stookolie op de voet. Nog geen elektronische meter? CV-ketel kan inbrengen bij uw fiscale aangifte? Voor meer informatie kan je terecht bij InforMazout.


Er bestaan echter ook debietmeters waarmee je het verbruik kunt meten. De debietmeters zijn veel nauwkeuriger, maar je zal misschien wel een vakman moeten inschakelen om deze . Een derde troef van mazout is het veiligheidsgevoel. Mazout ontploft niet en ontbrandt niet onder de 55°C.


Bovendien is de kans op CO-vergiftiging verwaarloosbaar. Een jaarlijks onderhoud van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts