maandag 4 april 2016

Convectorput plaatsen bestaande vloer

Gasservice is één van de weinige bedrijven, die de complete inbouw van een convectorput kan verzorgen, overal in Nederland zowel in betonnen als in houten vloeren. Sinds de jaren zeventig zijn wij al actief met het plaatsen van convectorputten. Naast het aansluiten op de cv-installatie, zijn wij ook experts in het zagen . Er zijn twee type convectorputten leverbaar, type A en B. Het verschil zit hem in het profiel waar de put op steunt.

Een type A put is eigenlijk niet in een afgewerkte vloer te plaatsen , maar alleen in een onafgewerkte vloer. Met deze put kan de bestaande afwerkvloer later uitgezaagd worden. In ons nieuwbouwhuis willen wij een lage convector voor een raam tot aan de grond vervangen voor een convector put. Hierbij zat ik te denken aan een Jaga.


Hoe hogere rand convectorput t. Meer resultaten van forum. Hoe maak ik een convectorput in een bestaande betonnen vloer.

Wat moet je precies doen om een convectorput in een bestaande betonnen vloer te maken? Hoe voorkom je dat de convectorput naar boven. Door stralingsisolatie te plaatsen kan je de stralingswarmte van je element recuperen. Bovenstaande kan je proefondervindelijk nagaan met een . Inbouw unit convectorput.


Een put die bestemd is voor een nieuwe vloer wordt meestal ingestort. Dit is de meest gangbare put. De sparingsmaat kan het beste zowel in de lengte als in de breedte mm groter worden genomen dan de putmaat. Bij het stellen van de put kan het beste de stelruimte zo groot . Er is dan geen herstel of aanheling van de bestaande parketvloer nodig.


Als het niet mogelijk is om een 55cm diepe put te plaatsen is . Goed om te weten is dat je een convectorput gebruikt als bij-verwarming en niet als hoofdverwarming. Convectorput plaatsen met lage inbouwdiepte? Na het maken van een uitsparing in de bestaande vloer , plaats je de ltv radiator eenvoudig in de vloer.


Bekijk de convector offerte. De installateur weet dat natuurlijk precies maar als je wilt kun je ook prima zelf een convector of radiator aansluiten.

Alle vloeren opengooien en volledig vervangen om nieuwe leidingen te zetten zien we niet zitten, zeker financieel niet. Kunnen er op bestaande leidingen voor convectors eenvoudig radiatoren aangesloten worden? Je centrale verwarming dan weer kan je misschien plaatsen in een opslagruimt als je dat hebt. Voor een mooie afwerking van de vloer bij een convectorput , kunt u kiezen uit een standaard convectorrooster of een op maat gemaakt rooster. Wilt u zeker weten dat de houtsoort of kleur bij uw bestaande vloer past?


Overleg dan met de producent van de roosters, vaak is de vloer tot in het kleinste detail na te bootsen. Bestaande convectorput dichtmaken ivm nieuwe vloer met vloerverwarming. Bekisting maken van multiplex mm, d. Moet dus delen van PVC vloer verwijderd worden en nieuwe stukken plaatsen. De radiator moet worden vervangen voor een convectorput radiator. De bestaande vloer moet verder (buiten het plaatsen van de put) wel in tact blijven.


Graag een prijs voor het maken van de punt. Bij dit project was de vraag van onze klant of wij een convetor konden aanbrengen. Dit hield in dat wij een gat moesten zagen in de mooie parketvloer , zodat wij onze op maat gemaakte convectorput in de vloer konden laten verzinken. Onder de vloer konden we de convector op het bestaande cv-systeem aansluiten en er . Een variant op de wandconvector is de convectorput.


Een convectorput wordt verdiept in de vloer gebouwd. Je ziet dan alleen nog een rooster, dat gelijk ligt met de vloer. Daarmee is het een goede oplossing wanneer je een prachtige glasgevel tot op de vloer hebt. Geeft u eerder de voorkeur aan het plaatsen van convectoren, maar heeft u er geen idee van met welke kostprijs u op dit vlak rekening dient te houden?


Wanneer er sprake is van grote raamoppervlakken zal het u altijd goed doen om te weten dat convectoren ook perfect in de vloer ingebouwd kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts