woensdag 31 oktober 2018

Airco afpersen met lucht

Droge perslucht kan ook, maar wel uit een cilinder, en niet van een compressor die bevat namelijk olie en water! Split- airco vacumeren, vacumeer werkwijze, hoe moet je vacumeren, vacumeer gereedschap, werkwijze afpersen met stikstof. Vacumeren van de airconditioning is het weghalen van de lucht (met vocht in die lucht ) uit de binnenunit en leidingen van de split- airco. Dit gebeurt door middel van een een speciale . Kunt u mij vertellen met hoeveel bar je een airco -installatie moet afpersen ?

Het vacumeren heeft als doel ervoor te zorgen dat de stoffen die niet in de leidingen horen te verwijderen, waarbij er gedacht kan worden aan stikstof, maar ook aan de lucht in de leidingen en eventueel vocht. De installateur zal eerst de leidingen afpersen met stikstof om deze te kunnen controleren op eventuele zwakke . Zoals de vraag zegt, wat is een airco afpersen ? Gaat hier om een airco van een auto. Formeergas bestaat voor procent uit stikstof en voor procent uit waterstof en vervangt in de aircoservice het afpersen met stikstof en voorkomt dat extra handelingen uitgevoerd moeten worden.


De waterstofmolecuul is een superklein molecuul dat bijna overal doorheen komt. Natuurlijk niet door de . Zeer klein lek in de condensor van een split- airco als gevolg van ja vul het maar in, mechanische.

Verdamper uitwendig reinigen. Diagnose stellen bij storing. Airco -installatie controleren. Controle van de installatie op lekkage d. Vacumeren en afvullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel van de installatie.


Echter kon de man geen lekkage vinden en heb ik de auto weer meegenomen, omdat de airco het na het vullen weer deetot afgelopen week…weer het zelfde euvel…de airco (pomp) slaat wel aan,maar in het midden van het dashboard hoor ik een blazend geluimaar geen koude lucht ,warschijnlijk . Vacumeren doen we na het afpersen en het verhelpen van eventuele lekken. Na het vacumeren kan het systeem weer worden gevuld. Wanneer het vacumeren wordt overgeslagen dan is er kans op het . Betreft een nieuwe lucht -water warmtepomp Techneco Elga.


CV aansluiten doe ik zelf. Dus alleen aansluiten wartels koudeleiding, vacumeren en een beetje koudemiddel afvoeren vanwege korte koudeleiding. Koudeleiding leg ik ook zelf. Goed bereikbaar (dakterras). Onze klant uit Gorinchem . Een airconditioning systeem produceert in principe geen koude, maar neemt warmte op.


Door verdamping van Freon wordt in de cabine warmte opgenomen, dit is voelbaar door de gekoelde lucht uit de roosters.

Het verdampte Freon wordt naar de motorruimte getransporteer waar het onder drukverhoging condenseert. Ook installatie van uw zelf aangekochte airconditioning. Als aan het einde van de . Tevens heeft u bij ons Jaar garantie op de vulling. We kunnen u snel helpen en via onze website kunt u online een afspraak inplannen voor een gratis airco controle.


Vergeet niet om jaarlijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts