woensdag 31 oktober 2018

Nefit storingscode 6a

Mijn ketel slaat steeds vaker af en geeft dan een 6A foutcode. Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Slaat je ketel weer aan? Ontsteekpen met kabel en bougiedop zijn vervangen.


Brander al uitgewisseld.

Huishoudelijke Apparaten. Bovengenoemde ketel weigert vaak dienst (CV en WW) met storingscode 6A. Na een druk op de reset-knop doet de boel het direct weer, tot de volgende storing. Nefit HR Combi 21H, storingscode 6A? Dat kan maanden zijn, maar soms ook 3x per dag.


Opvallend is dat de storingen meestal optreden als er langere tijd geen . Onlangs is er onderhoud aan onze ketel geweest, veel kalksteen verwijderd.

Gereset en deed het een uurtje, waarna weer foutcode 6A. In het instructie boekje staat deze code niet vermel . Vergelijkbaar te weinig ionisatie stroom , ionisatie pen vervangen. Oplossing was te simpel voor woorden: het omdraaien van de stekker (230v) van de ketel. Sinds hebben wij grote problemen met onze cv installatie. Heb nu (jaar later) geregeld foutcode 6A.


Met als gevolg geen warm water. Na het stellen van de diagnose kan de storing tenslotte wor- den opgelost met behulp van het hoofdstuk “Remedie” pag. Basic) HR( C) is een uiterst modern cv-toestel die een hoge mate van comfort combineert met . Blokkerende storingscode : Er is onvoldoende vlamvorming (ionisatiestroom) gemeten tijdens de eerste, tweede of derde ontstekingspoging van de brander. Storingcode 6A : Er treedt geen ionisatie op na ontsteekfase, de gloeiplug werkt niet. De gloeiplug heeft een zeer betrouwbaar keramisch gloeielement, dat er voor zorgt dat zelfs in een vochtige omgeving de ketel altijd kan worden ontstoken.


De in de handleiding gestelde manier werkt niet omdat de boutjes aan de voorzijde afbreken. Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden. De storingscode met de betekenis en de oplossing voor de storing die u heeft.

Hoog Rendement Gaswandketel. Bedrijfs - en storingsindicaties , die in het display worden getoond. Als de storing blijft, neem dan contact op met uw installateur.


Vermeld bij telefonisch contact met de installateur altijd: - de displaycode en de servicecode ;. Tot onze volle tevredenheid hebben wij vele jaren een nagenoeg storingsvrije nefit turbo gehad. Voortduren met name in de zomermaanden als de verwarming niet in gebruik is, veel problemen gehad met de warmwater toevoer ( 6a of aben het even kwijt) en als klap op de vuurpijl 3e kerstdag een lekkage. U heeft hiermee een product, dat aan alle eisen voldoet die er aan gesteld worden.


Het toestel is met de meeste zorg samengestel zodat u vele jaren zorgeloos uw woning kunt verwarmen. Wij wensen u veel warmte toe. Ik heb een topline van jaar oud vorige week is de ontstekingsplug vervangen het probleem zou opgelost moeten zijn de volgende dag al stond hij op storing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts