dinsdag 16 december 2014

Laatste nieuws weesp

Ook leest u hier de krant die wekelijks in Weesp en omgeving huis-aan- huis verschijnt. Amsterdam Provincie Noord-Holland dwingt Weesp fusiepartner te kiezen In een brief aan het gemeentebestuur van Weesp schrijft de provincie Noord-Holland dat de gemeente moet kiezen tussen de twee mogelijke fusiepartners Amsterdam en Gooise Meren. Als de raad zelf geen keuze . Het gaat om een blanke man met donker haar. Hij is blind en loopt met een taststok.


Hij droeg vrijdagnacht een spijkerbroek en een donkere trui.

Buitenveer is afgerond en dat de man nog niet is gevonden. Bij de zoektocht krijgt de politie hulp van vrienden en familie van de vermiste man. De 46-jarige man werd voor het laatst gezien in de nacht van . Blijf uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Weesp.


Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie. Maar dat verschilt sterk per gemeente. Zo investeerde Amsterdam juist flink in buitengewoon opsporingsambtenaren en werden er dus ook veel meer boetes uitgedeeld.


In de meeste gemeenten nam het aantal boetes echter af. Bekijk hier hoe het in jouw .

Vermiste blinde man uit Weesp gevonden in water. In het water in Weesp is vandaag een lichaam gevonden. De politie gaat ervan uit dat het de 46-jarige Oskar van Alphen is.


U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Het zou voorlopig de laatste zoekactie zijn, omdat het grootste deel van het gebied al was uitgekamd. Lees het laatste nieuws van Van Wijngaarden in Weesp. Hij was voor het laatst op camerabeelden . Een machinist heeft op station Diemen zijn trein stilgezet nadat de conductrice was beledigd en bedreigd door een reiziger.


Mamacafé Weesp februari! Er is nog plaats bij cursus Positief Opvoeden voor gescheiden ouders. Vindt je het moeilijk om de draad weer op te pakken na de scheiding? En om te gaan met de stress die de scheiding. Trolleys: niet toegestaan.


Overige meldingen: Openingstijden. Maandag: 11:tot 14:en 17:tot 20:uur. Dinsdag: 09:tot 13:uur. Donderdag: 09:tot 16:uur en van 18:tot. De tentoonstelling neemt enkele bijzondere monumentale gebouwen in Weesp onder de loep en net als in de vorige tentoonstelling .

De gemeente Weesp gaat bij Amsterdam horen, dat is zo goed als zeker. Voor Weespers uiterst voordelig: ze mogen eindelijk bij de mooiste stad van Nederland horen en gaan acht tientjes per jaar minder rioolheffing betalen. Maar wat hebben wij eigenlijk aan de gemeente met bijna twintigduizend . Het klinkt sympathiek: een stadsfonds, bijeengebracht door alle winkeliers van Weesp , waarmee activiteiten worden gefinancierd die klanten naar de winkelstraten van Weesp trekken. Vroeger had je dan een winkeliersvereniging, waarbij vrijwel alle lokale detaillisten zich enthousiast bij aansloten.


Parkeer ook in Weesp eenvoudig met Park-line via belparkeren, smsparkeren of Parkeer App.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts