vrijdag 19 december 2014

Amsta amsterdam oost

Het centrum van Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Amsta heeft bijna locaties in de stad Amsterdam. Voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.


Voeg toe aan je mobiel: QR Code.

Ook bieden we dagbesteding, kortdurende opname en revalidatie. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel!

Amsta Karaa centrum voor diagnostiek en behandeling, Wijzer. De verantwoordelijk directeur is uit haar functie ontheven. Amsta (wonen, zorg en welzijn), Amsterdam. De problemen doen zich vooral voor bij de verpleeghuizen Wittenberg in de Nieuwe Kerkstraat en het Dr.


Met een veelheid aan locaties en dienstverlening.

Amsta biedt zorg en ondersteuning aan iedereen in Amsterdam die om welke reden dan ook niet in staat is zijn of haar leven op eigen kracht vorm te geven. Soms brengt het leven mensen in een situatie waarin zelfstandig functioneren niet langer gaat. Amsta is een Amsterdamse zorgorganisatie.

Als ondersteuning door naasten niet meer voldoende is, kunnen. Sarphatistraat, Arkin, locatie Sarr. Semschans, LlMOR Zuid-Hollan Woonvoorziening Sensire 1-, sector Ouderenzorg, Verpleeghuis Den Ooiman 1Sensoor -, Amsterdam - . Binnen onze kleinschalige huizen staat huiselijkheid en geborgenheid voorop. Het is de bedoeling… de Knecht, n. Coördinator Woon-Zorg - uur. Vacatures bij Amsta op MediVacature.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Maarten Luther Dienstencentrum ( Amsta ) in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Moovit helpt je de beste route naar Amsta de kleine johannes te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein, Sneltram, Metro in Amsterdam. Functie Als oproep medewerker receptie ben je het visitekaartje van de locatie. VZH Eerstelijns Verblijf Basis.


Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en doorverwijzing van bezoekers, het.

Ook de mensen met complexe ondersteuningsvragen, die moeilijk ergens een plek vinden, zijn welkom bij Amsta. Bij Amsta ondersteunen we mensen die aan het kortste eind dreigen te trekken, zonder de regie over iemands leven over te nemen. Midden in Amsterdam Oost , op loopafstand van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts