dinsdag 9 december 2014

Slijkspringer engels

Vertalingen slijkspringer NLEN. NL: Slijkspringer EN: Periophthalmus Bron: , Zie MWB Natuurwoordenboek. Voorbeeldzinnen met ` slijkspringer `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?


Die manier van leven is erg zwaar.

This lifestyle is very demanding, yet the mudskipper has found a way around every problem. Weet je dat hier andere tijdspringers zijn? You know there are other time jumpers here. Ik spoor tijdspringers op die de . Explanation: een beestje dat in de modder of in ondiep water leeft.


Zie onderstaande website van de dierenbibliotheek van het Wereldnatuurfonds. Er staat ook een plaatje bij. Andere namen Chinese slijkspringer.

Wetenschappelijk Periophthalmus cantonensis. Er is ook een aantal vissoorten die kunnen lopen op de zeebodem, maar niet op het land. Een voorbeeld hiervan is de vliegende . Het was een mijlpaal in de geschiedenis van het leven.


De Amerikanen werden voor hun idee geïnspireerd door de Afrikaanse slijkspringer , een visje dat langere tijd op het droge verblijft. Meestal kruipt het beestje door met zijn voorvinnen te spartelen, . Re: Slijkspringer omschrijving: periophthalmus novemradiatus. Ja de tekst is een samenvoeging van wat ik op internet in het engels heb kunnen vinden, dit heb ik in mijn eigen woorden vertaal ph kh natuurlijk niet. Foto is ook uit mijn eigen bak.


En dat is niet het enige dat. De slijkspringer is een vis maar kan via zijn kieuwen en haarvaten ook op het land zuurstof inademen. Bekijk het filmpje van de BBC ( Engels televisiestation) en je weet wat er voor maf beest voorbij kan komen wandelen op het stran als je in een ver land op vakantie bent.


Hiermee bedoelde hij dat er (door een stimulus) onverenigbare attitudes of ideeën ontstonden die nieuwsgierigheid oproepen. Als iemand die bijvoorbeeld gelooft dat vissen niet op het droge kunnen overleven, hoort van een wandelende vis, de slijkspringer (in het Engels mudskipper), op het lan dan ontstaat een con-. Verspreiding, wereldwijd in tropische en gematigde zeeën. Alle dagen van het jaar geopend!


De Poás is een stratovulkaa.

De Anableps anableps of Vieroogvis is een echte oppervlakte vis. Met zijn bijzondere ogen kan hij tegelijkertijd zowel boven- als onder water kijken! Grappige dieren: de slijkspringer.


Gambia is met een oppervlakte van 11. Doordat de slijkspringer zuurstof kan opnemen kan hij het lang uithouden op het land. De blauwvoetgent (in het Engels : blue footed boobie) is best wel een mooie vogel, maar dat je nou opgewonden raakt van zijn blauwe voeten… De damesvariant . De Falangeale formule ( Engels : Phalangeal formula) voor het aantal kootjes per vinger of teen is ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts