maandag 22 december 2014

Vinca minor alba kopen

Die minder vaak gekozen wordt, vormt een dichte mat van glanzende donkergroene bladeren, bezaaid met schone witte bloemen in de lente. Deze bodembedekker heeft tussen februari en mei een prachtige bloei van kleine witte bloemetjes. Vind vinca minor op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Bestel online al uw groenblijvende bodembedekkers.

Diverse soorten groenblijvende bodembedekkers snel en makkelijk te bestellen via onze webwinkel. Bestel vele soorten Planten met korting tot ! Vandaag besteld is morgen al in huis! Deze vinca bloeit in het voorjaar met mooie witte bloemen. Veilig en vertrouwd kopen ! Planten in blote wortels uit ons assorimtent zijn enkel . De witte bloemen bloeien in de periode van februari tot eind mei.


De vinca minor alba groeit kleiner uit, met minder grote bladen, dan de vinca major. Nederlandse Naam, Kleine maagdenpalm.

Vochtbehoefte, nat, normaal. Licht, half schaduw, schaduw, zon. Win zeewind bestendig. Ze is wintergroen en kan in zon en schaduw. Standplaats zon schaduw.


Groenblijven potmaat p9: l. Goedkoper kopen bij kweker Kenens Bree. Een sterke wintergroene vaste plant voor halfzonnig of schaduwrijke plekken, is ook een goede bodembedekker. Verlangen een normale vruchtbare tuingrond. De kleine maagdenpalm kan . Neem eens een kijkje op de website voor ons volledige aanbod vaste planten! Vinca minor is volledig winterhard.


Bijzonderheden: wintergroen, Dit zijn altijdgroene, kruipende struikjes, die het in iedere normale tuingrond doen, zelfs op schaduwrijke plaatsen. De hoogte na jaar is cm. Zeer geschikt om op grote . Deze plant is zeer winterhard.


De bloeiperiode is mei - juni. Prijs vanaf stuks € 2.

De vinca is een bodembedekker die het onkruid goed kan onderdrukken, dit komt omdat de maagdenpalm zich met ondergrondse uitlopers verspreidt. Deze planten zijn leverbaar tussen september en juni, bij afhalen liefst week van te voren bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts