donderdag 11 december 2014

Wigwam slagharen binnenkant

Blijf slapen als een heuse indiaan in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand. Deze bijzondere accommodaties bieden plaats aan maximaal . Dat klinkt als een kinderdroom toch? Meteen de eerste week van de vakantie was ik er, samen met de kinderen. De droomvakantie van elk gezin: de ouders willen graag een leuke gezinsvakantie in een gezellig huisje.


Zoonlief wil het liefst elke dag naar een pretpark. De Slagharen WigWam biedt ruimte voor maximaal volwassenen en kinderen. In de ene helft zijn een keukentje, kleine kast en eetkamertafel met stoelen aanwezig.


In de andere helft slaapvertrekken: De facilitaire voorzieningen (douche, wastafel en toilet) zijn aanwezig in een apart sanitair gebouw. Verder beschikt deze avontuurlijke wigwam over een woongedeelte met televisie , . Vakantiepark Slagharen - Wigwam tent - Inrichting, Inrichting Wigwam tent. Mijn man en ik zijn met de kinderen van onze vrienden een weekend naar een luxe wigwam in Slagharen geweest, en het was in woord: FANTASTISCH! Kies voor een Wigwam Slagharen en vier vakantie op pijl en boog afstand van Attractiepark Slagharen.


Wees dan goed voorbereid! Binnenkant was wel te doen, wel schimmels en oud. Maar je hoeft het niet te delen met de andere wigwam -bewoners. We hadden geluk met het weer. Bungalowpark omschrijving.


Verblijf in een heuse Wigwam of in een stoere Cowboy Cottage en geniet tijdens uw verblijf. AVS), betekent dit dat u akkoord gaat met deze algemene. Het park is al jaren min of meer favoriet bij ons: jammer alleen dat de wigwams erg achterlopen qua onderhou er is veel schimmel en viezigheid zowel op de grond als op de binnenkant van de tent.


Het personeel overal is over het algemeen erg . We verbleven in een echte wigwam en dus leek het er een beetje op alsof wij op een camping zaten. En dat is ons heel goed bevallen. De wigwam heben we alleen aan de binnenkant gezien om te eten en te slapen. Wij speelden liever buiten met andere kinderen. Maar op het pretpark was er weer . En aan de binnenkant eigenlijk ookt niet!


Slapen in een wijnvat Unieke slaapervaring . Een wigwam in Slagharen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts