vrijdag 5 december 2014

Renovatie onderdorpel

De DTS-oplossing voor renoveren en het duurzame antwoord op houtrot. De ontmoedigende aanblik van rotte plekken is maar al te vaak aanleiding voor het besluit tot volledige vernieuwing van kozijnen. De onderdorpels zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.


De dorpels worden vervaardigd van een duurzame, zeer sterke en slijtvaste PE-kunststof. We tonen diverse specifieke renovatie - oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, verwarming, hardglas en onderdorpels.

En we laten zien hoe u exploitatiekosten kunt verlagen en faalkosten kunt vermijden bij uw renovatieproject. BUVA-IsoStone renovatie - onderdorpel. Prijs per stuk (incl. BTW), € 235. Naast de traditionele buitendeurdorpel levert Nibo Stone ook een renovatiedorpel met verhoogde neuten.


Deze dorpel geeft niet alleen een esthetische uitstraling, maar biedt tevens een kostenbesparende en duurzame oplossing bij renovatieprojecten. De houten stijlen van het deurkozijn, die vaak onderaan houtrot . Het volledig vervangen van het kozijn is kostbaar en daarom is gedeeltelijke renovatie een veelvuldig toegepast alternatief.

Holonite heeft voor deze tweede optie een duurzame en passende oplossing: een onderdorpel met hoge neuten van composietsteen. Deze combinatie van onderdorpel en neuten is . Aangetaste kozijnen krijgen een nieuw en extra lang . Type klus: Kozijnen repareren. Renovatie onderdorpel en gedeeltelijk de stijl van houten kozijn. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Met een eenvoudige maar . Kunststof onderdorpel voor onder deuren of bij kozijnen.


De verkrijgbare maten zijn . Deze dorpels worden veel toegepast bij peilkozijnen zoals deurkozijnen en hefschuifpuien. Veelal als duurzame vervanger voor hout, op die plaatsen waar anders te snel rotting optreedt. Een groot voordeel van kunststofdorpels is dat . De dorpel wordt tezamen met neuten op de kozijnstijlen gemonteerd.


Bezorgen in Nederland vanaf € 95. Bel ons voor meer informatie.

Mail ons voor een offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts