woensdag 24 mei 2017

Jeugdvispas 2017

Je wilt gaan vissen, goed plan! Maar vergeet je vergunning niet mee te nemen! Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. Maar mag je nu zomaar overal gaan vissen?


Je hebt wel eens gehoord over de VISpas.

Heb je die nu nodig of niet? Bestel de ( Jeugd)VISpas online! Na online betaling via iDEAL, Mistercash, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas en lijsten van viswateren om direct te kunnen vissen in heel veel wateren.


Meer weten over de VISpas ? Het JeugdVisplan betekent dat de jeugdleden tot jaar voor de JeugdVispas € 1- betalen. Vis je alleen met één hengel en niet op roofvis in water van jouw vereniging, dan heb je aan een jeugdvergunning van je . Met de Kleine VISpas hoeft u geen lid te zijn van een aangesloten hengelsportvereniging.

U vist met één hengel en een beperkt aantal aassoorten. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Tot je 14de jaar mag je onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van de juiste papieren, met één hengel zonder vergunning vissen. Voor de meeste vissers is de VISpas veruit de beste keuze. De VISpas krijg je automatisch als je lid wordt van een vereniging die is aangesloten bij de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe.


Hiermee kun je met twee hengels en alle toegestane aassoorten vissen in alle wateren die zijn ingebracht in de Landelijke Lijst . Nu wil ik bijvoorbeeld een grote vispas kopen á €4dan betaal ik dus nu medio (eind) September dit bedrag voor slechts maanden en dan in Januari weer opnieuw dit bedrag ? Dat klopt inderdaa de vergunning is voor een kalenderjaar en heeft . Deze vergunning heb je nodig om te vissen op de Nederlandse binnenwateren. Leden van jaar en ouder die (hoofd)lid zijn bij een andere vereniging € 100. Hier lees je hoe het precies zit met de vispas. In totaal worden deze maand bijna een half miljoen VISpassen verstuurd. De komende weken zullen ze bij de meeste sportvissers op de mat vallen.


Achterzijde VISpas met o. Soorten VISpassen: Er zijn verschillende vispassen. Sportvisserij Nederland en de federatie waarvoor de pas geldig is.

Voor het Alvertje zijn er slechts van belang omdat de zeevispas en de . Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Maar je mag nu natuurlijk niet zomaar overal gaan vissen. In Nederland heb je namelijk ALTIJD een visvergunning of “schriftelijke toestemming” nodig om in een water .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts