dinsdag 30 mei 2017

Doorstrijkmortel kleuren

MegaMix doorstrijkmortels zijn leverbaar in standaardkleuren. We leveren uw doorstrijkmortel op maat, afgestemd op het type steen, de omstandigheden bij verwerking en het soort metselwerk. Ook voor sterkzuigende bakstenen.


Door optimale controle constant van kleur. Zeer makkelijk invlijen van bakstenen. Doorstrijkmortel voor metselwerk met een voegbreedte vanaf mm.

Door afwerking met de voegroller geschikt . In onze handige kleurenwijzer presenteren wij u het meest gangbare assortiment van onze gekleurde voeg-, doorstrijk-, dun- en lijmmortels voor metselwerk. De benamingen zijn afgestemd op onze zo kenmerkende landschappen met bijbehorende weer- en sfeerkarakteristieken. Met het enigszins zanderige oppervlak . Vele honderden pro- jecten hebben inmiddels in de praktijk aangetoond dat het werkt, zelfs bij uitslagkritische kleuren als antraciet, zwart en rood.


UA) doorstrijkmortels is het tijdstip van doorstrij-. Bij de uitbloeiingsarme. Remix doorstrijkmortels zijn leverbaar in elf standaardkleuren en daarnaast (op aanvraag) in iedere gewenste kleur.

Informeer bij kleine hoeveelheden bij uw bouwmaterialenhandel voor de beschikbaarheid van . Steeds vaker kiezen ontwerpende en uitvoerende partijen voor doorstrijkmortel , in plaats van traditione- le metselmortel in combinatie met voegmortel. Geldermalsen, waar zowel gewone als uitslagarme doorstrijkmortel is toegepast. Weber doorstrijkmortels. Met doorstrijkmortel gebeurt het metselen en het voegen van de gevel tegelijkertijd. Er wordt dus niet nadien gevoegd wat voor een korter bouwproces zorgt en een hogere duurzaamheid.


Ontdek hier de beschikbare kleuren. Tijdswinst door het tegelijkertijd metselen en voegen van de gevel. In vele kleuren , met gratis morteladvies! Vraag nu een kleurmonster aan.


De uitslagarme doorstrijkmortel is verkrijgbaar in elf standaardkleuren en daarnaast (op aanvraag) in iedere gewenste kleur. Product folder: Download. Raadpleeg voor verwerking altijd eerst . Vanzelfsprekend zijn de doorstrijkmortels verkrijgbaar in diverse kleuren. Bruil biedt u ook de mogelijkheid om kleuren op maat te produceren. Om uw keuze te kunnen bepalen, kunt u kosteloos een monster van de betreffende mortelkleur te ontvangen.


Diamur is al jarenlang bekend en geapprecieerd als producent van een groot gamma kwalitatieve kant-en klare droge mortels en andere mengelingen voor de vakman.

Categorie: Mortels overig. Alle voegmortels bieden tevens een diversiteit aan kleuren waarmee u een muur kan opvoegen in dezelfde kleur als. Uithardende mortel niet met water of met verse mortel weer verwerkbaar maken.


In verharde toestand is reiniging alleen nog mechanisch mogelijk. De doorstrijkmortel van MegaMix is een hoogwaardige geprefabriceerde metselmortel en is uitermate geschikt voor het doorstrijken van metselwerk. Het voordeel van het afnemen van doorstrijkmortel van MegaMix is dat deze leverbaar zijn in standaard kleuren.


Zit uw kleur er niet tussen? Als maatwerk zijn ze in bijna .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts