woensdag 27 maart 2019

Cobber sjaal kopen

Cobber koelsjaal uit Australie,koelt zonder koelkast tot dagen daarna heractiveren. Ideaal tijdens sport,vakantie. De cobber houdt u fit,fris,vitaal. Dus goed te gebruiken op kamp of tijdens een daghike. Gedragen om de nek, het voorhoofd of de polsen koelt de actieve Cobber onmiddellijk.


De Originele Cobber , is een uniek product ontworpen om langdurige lichaamswarmte of hittestress te verminderen.

De Cobber houdt u koel tijdens uw dagelijkse activiteiten zoals werk, sport of terwijl u ontspant. Draag de Cobber om uw nek of voorhoofd en de bodycooling neck wrap geeft direct verkoeling. Bij de verkooppunten Cobber treft u diverse kleuren en motieven aan.


De originele Cobber is verkrijgbaar in kleuren. Alléén de Originele Cobber afkoelsjaal kan ook als hotpack of icepack worden gebruikt. De firma Be Happy Products uit het Overijsselse IJsselmuiden zag dit gat in de markt en importeert sinds kort de Cobber , een 'bodycooling neck wrap' afkomstig uit en gemaakt in Australië. Cobber langdurig koelende koelsjaal , gemaakt in Australië is uniek, effectief en . Een redacteur van KampeerZaken.


De Cooling Neck Tie is verkrijgbaar in veel verschillende motieven en kleuren en is gemaakt van 1 Katoen.

De koelsjaaltjes zijn geproduceerd in Canada. Kijk snel welke Cooling Neck Tie het beste bij u past. De Heat Guard is een buisvormige koelsjaal die is gevuld met kristallen. Wanneer u de sjaal voor de eerste keer in gebruik neemt, of als hij ingedroogd is, moet u hem eerst ongeveer tot minuten in lauw warm water laten inweken. Daarna legt u hem even op een handdoek om het overtollige water af te nemen.


Een cobber is een sjaal vervaardigd van stof. Daarin bevindt zich een afgebakend deel met hygroscopische korrels. Volledig opgedroogd is de cobber een handzaam pakketje, zeer compact en makkelijk mee te nemen. Deze korrels zijn niet giftig.


Door de cobber in water te dompelen vormen de korrels . Een koel sjaal wordt om de nek gedragen, waardoor de nek vele uren lang heerlijk koel zal blijven. COBBER : koel blijven is een koud kunstje met dit sjaaltje. Een stof in deze sjaal zorgt ervoor dat een urenlange verkoeling je helpt hitte te doorstaan. Het materiaal neemt in koud water gelegd die temperatuur over en warmt pas vele zonuren later weer op: resultaat een verkoelende effect waar dat het . PRINTED SCARF - Sjaal - classic blue. Zonder de juiste golfaccessoires is het overleven in de golfbaan.


Golfplaza heeft golf accessoires die voor u het golfplezier vergroten. Voor iedere productgroep hebben wij wel een accessoire. Van headcovers voor uw clubs tot scorecardhouders voor uw golftrolley.

Wintertees, wooden- of . Vind halsdoek op Marktplaats. Reken af met de winter vrieskou in een warme sjaal met fleecevoering én bescherm je tegen zon, insecten of frisse wind met een dunne damessjaal. Met de omvangrijke collectie dames sjaals is er voor elk seizoen een geschikte sjaal.


Combineer eindeloos met deze veelzijdige accessoire, maak je outfit compleet en laat . Vaude Jas Sesvenna Dames Kopen ,vaude tent dream,vaude backpacks cycling, vaude fietstassen tweedehands,Outlet collectie,Vaude Air Jacket II Mantel, cittadipagani.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts