woensdag 27 maart 2019

Visjes voeten amsterdam

Onze jassen zijn netjes. Als je dan in de stoel wilt plaatsnemen moet je met je voeten over de bak met de visjes heen, en je ziet de beestjes al helemaal wild worden alsof ze aanvoelen dat je eraankomt. De dame legt uit dat de visjes geen . Het sabbelen van de visjes voelt aan als een reflexologiemassage waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleer . U kunt bij ons terecht voor een fish spa behandeling met de Garra Rufa visjes.

Een behandeling met de Garra Rufa visjes is een unieke ervaring op zich. Het een bijzondere belevenis om uw voeten of handen te laten verwennen door de Garra Rufa visjes. Een andere benaming voor de Garra rufa is ook doktersvis , massagevis of knabbelvisje. Zij leven vooral van dode huidcellen en uw voeten komen heerlijk tot rust terwijl de visjes in het lekkere warme water hun werk doen.


It's the perfect combination of relaxation and fun! De visjes (tot cm) . Maar gelukkig zijn er nog veel meer Wellness Centra te vinden in Amsterdam en omgeving. Hieronder vind je een overzi.

Dit zijn knabbelvisjes die zich een half uurtje tegoed doen aan jouw voeten , waar je een opgefriste huid voor terug krijgt. Het geknabbel van de visjes voelt eerst als een zachte kieteling. Dit werkt in het begin op de lachspieren, maar daarna is het heel ontspannend. Na deze bijzondere behandeling zijn je voeten zacht en . Er wordt gewerkt met de fish spa van Garrarufa Nederlan die gezien worden als kwalitatief de beste, om zo uw gezondheid en . Alkmaar – Amersfoort – Amsterdam – Amsterdam – Amsterdam – Barendrecht – Beverwijk – Boelenslaan – Boxtel – Breda – Breda – Coevoorden – Eindhoven – Groningen – Haarlem – Heythuisen – Hoogeveen – Kerkrade – Landgraaf – Leeuwarden – Losser – Maarsseveen - Nijkerk – Nijmegen.


Laat de handen en voeten in het water zakken en de visjes beginnen zachtjes te knabbelen, sabbelen en masseren. Dit doet geen pijn, want de vissen hebben geen tanden. De behandeling is te vergelijken . Visjes die dode huidcellen van je voeten en handen afknabbelen?


In de Garra Rufa spa van de Zwaluwhoeve kun je deze zogenaamde Dr. Je komt binnen en je voeten en handen worden kort gereinigd. Daarna plaats je je handen en of voeten in het bad met de visjes erin. Hierna hoef je voorlopig weinig te doen. Wen aan het gevoel van de knabbelende Gara Ruffa- visjes en laat je onderdompelen in deze.


Aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam -West vind je ELENail Art Studio. Fish behandelingen ondergaan.

Bij deze knusse nagelsalon aan huis kun je terecht voor een volledige hand- en voetverzorging. Eigenaresse Elena is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels, maar ook voor een fijne manicure en pedicure ben je bij haar aan het juiste . Sabbelende visjes die de dode huidcellen van je handen en voeten eten zodat je daarna een mooie en gladde huid krijgt. Het is de nieuwste rage op het gebied van beautybehandelingen. En hoe is het gesteld met het welzijn van de vissen? Vanaf €1ipv €3– Footspa inclusief Gara Rufa knabbelvisjes en een voetmassage bij Premier Spa to Go!


Natuurlijk kun jij er niet even naar toe gaan dus daarom brengen wij de Dode Zee naar jou en wel in de Haarlemmerstraat in Amsterdam ! Deze deal is helaas uitverkocht. Want je krijgt de mogelijkheid om te . Het zijn Garra Rufa visjes en ze komen oorspronkelijk uit het Oosten. En in De Meern sabbelen ze de dode huidcellen van je voeten en je handen. Het voelt in het begin erg onwennig en het kriebelt, die visjes aan je tenen . Die visjes knabbelen aan jouw voeten , en dus ook aan de voeten van je voorganger en van de mensen die na jou komen.


Bovendien zit je hier in een heel wellness center.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts