woensdag 10 april 2019

Binnenwerk kachel

Het binnenwerk van een houtkachel dient ter bescherming van het casco van de kachel. Een binnenwerk kan van verschillende materialen gemaakt zijn zoals vuurvaste steen van chamotte, vermiculiet, skamolex of gietijzer. Als er een klein scheurtje . Opzoek naar nieuwe originele binnenstenen of vlamplaten voor uw kachel of haard?


Bestel ze gemakkelijk online in onze webwinkel! Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. An error occurred while retrieving sharing information. Dit kan door het gebruik van.


VermiculietplaatReparatie plaat voor het bekleden van de verbrandingsruimte. Eenvoudig op maat te maken met een mes of zaag. De binnenwerken kunt u ook door ons op maat laten zagen. Voorbeeld:U wilt binnenwerken.


Koop of Verkoop binnenwerk op Marktplaats.

Vind hier alle middelen om, uw JAnus of JAcobus houtkachel te onderhouden. Onderdelen en onderhoud. Zoals, hittebestendige lak, vlamplaten, kachelruiten, vuurvaste stenen, glaspakking, deurpakking, houtrekjes.


Alle getoonde prijzen, zijn incl. Origineel binnenwerk voor een JAcobus. Set bestaande uit bodem, achterwand met logo en zijwanden is eenvoudig te monteren.


De vervaardiging van deze gedecoreerde kachels verliep volgens een bepaald stramien. Montageinstructies worden bijgeleverd. Het gietijzeren binnenwerk , het stook- en brandmechanisme was in de fabriek ontwikkeld en technisch uitgetest.


Dikwijls deed men jaren met hetzelfde model van het binnenwerk , en werd vooral de buitenkant verander de maten en . Binnenwerk verwijderen: 1. Open de deur en draai hem zo ver mogelijk open. Neem het houtrek uit de kachel (zie handleiding pag. en 2). Schep met de bijgeleverde asschep alle asresten uit de kachel. Zuig vervolgens met een stofzuiger de brandkamer geheel . Vuurvaste steen 2x 1x mm.


Kachel cement zak kilo. Brandwerende keramische plaat .

Om aan de hoge eisen te kunnen voldoen zijn de Beaufort houtkachels aan de binnenkant voorzien van een vermiculiet binnenwerk ter bescherming van het casco van de kachel. Ten opzichte van een stenen of gietijzeren binnenwerk , kan een houtkachel met vermiculiet tot betere prestaties komen. Resultaat daarvan zijn . Beschadigde stenen van openhaard of kachel repareren of vervangen: Een binnenwerk van een kachel of openhaard bestaat vaak uit vuurvaste stenen. Deze stenen kunnen in de loop der jaren beschadigd raken of zelfs breken.


Normaal gesproken kan er nog gestookt worden met een gebroken steen, . Krul Alltech kan nagenoeg van elk merk kachel of haard onderdelen leveren. In onze webwinkel besteld u onderdelen heel gemakkelijk voor een eerlijke prijs. Vlamplaten, stookrooster en glas hebben wij vaak voorradig. Voor buiten het stralingsbereik van het venster geplaatste brandbare materialen en meubels geldt een veiligheidsafstand van centimeter tot de kachel.


Veranderen achter- of bovenaansluiting. Bij de Altech Eclips is de aansluiting van de kachel te veranderen van de standaard bovenaansluiting in een achteraansluiting. Een schoorsteen kachel of haard koopt u niet dagelijks. Een flinke investering waarvan u lange tijd zonder zorgen plezier wilt beleven. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij vaak voorop.


Wij kunnen dit combineren met een aantrekkelijk prijsnivo. Materialen met binnenlandse typegoedkeuringen en een kwaliteit die zich .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts