dinsdag 9 april 2019

Wattcher slimme meter

Van belang is de meterconstante (C-waarde) van de meter en de juiste positie van de sensor op de meter. Sommige pulsmeters geven veel LED pulsen en hebben een hoge C-waarde. Om de batterij van de verzender te . Kijk in uw meterkast welk type meter u heeft. Een draaischijfmeter herkent u aan de draaiende metalen schijf.


Een pulsmeter geeft het energieverbruik aan met een knipperende LED (lampje).

Er geen omkast rondom de meter zit (sommige bedrijfssituaties). Plaats de sensor van de Wattcher over het LED-lampje dat midden op de meter zit. Ontdek waar energie wordt gebruikt en waar je kunt besparen.


De Wattcher werkt op uw drie- fasemeter als:. Energie wordt steeds duurder en dus is het goed te weten waar je kunt besparen. De zichtbare led geeft puls per W, dit kan je o. Je stuurt een bericht naar de meter en hij antwoordt met z`n naam en baudrate. Vervolgens vertel je de meter met welke baudrate je het .

Het apparaat bestaat uit een optische meter die op de draaischijf of het ledje van de elektrometer in de meterkast wordt geplakt, en een stekkeradapter met een display. Hallo, Bij mijn bestelling van Eneco zou ik een Wattcher moeten krijgen. Is deze icm Toon te gebruiken als je een slimme meter hebt?


Aanvraag gedaan voor slimme meter , maar dan? De sensor past op elke elektriciteitsmeter (zowel draaischijfmeters, pulsmeters als de nieuwe “ slimme ” meters ). De sensor is verbonden met een zender, deze stuurt het verbruik direct en draadloos door naar de display en naar de Homewizard. De belangrijkste (gemeenschappelijke) delen van de meter en het display zijn uitgelegd op een meterkaart, die u ontvangt wanneer de meter wordt. De HomeWizard Energy kit bestaat uit de HomeWizard-starter kit, plus een energiemeter.


Sinds de introductie van de HomeWizard EnergyLink, kunt u kiezen tussen energiemeters: de EnergyLink of de Wattcher. Is er bij u thuis een slimme meter. Het doosje waar de Wattcher in zit is slim vormgegeven. Niet te groot, niet te klein, precies goe en van buiten ziet het er sjiek uit.


Deze slimme energiemeter is inderdaad een erg mooi ding, en wordt mooi gepresenteerd als je het doosje opendoet. Simpel, bescheiden, helemaal in . Maar meten is weten en gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei kleine apparaten op de markt die u kunnen helpen met besparen op energie. Kamphuis heeft weinig op met haar slimme meter , maar minister Maria van der Hoeven van economische zaken des te meer. De sensor van de Wattcher is net als die van de ZieZo visueel: hij telt de rondjes die de draaischijf van de energiemeter aflegt en bij een modernere stroommeter telt hij het .

Ik heb hier nog niets over gehoord maar ben inmiddels wel door gaan zoeken en heb nu vervroegde plaatsing van een slimme meter aangevraagd bij. Ik heb ook overwogen een Wattcher te kopen die de energie registreert maar dit heeft pas zin als ik zeker weet dat de meter goed werkt omdat er een . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten Wattcher – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Deze Monitor Energiebesparing Slimme Meter , kortweg de Besparingsmonitor, rapporteert over de.


Het betrof hier een elektriciteitsmonitor van het merk Wattcher , geproduceerd door Innovaders uit Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts