maandag 12 november 2018

Schoorsteen inspectie friesland

Elk jaar krijg ik een seintje zodat ik het niet kan vergeten. Ik kan zelf online een afspraak plannen. Als u een haard of kachel bij ons heeft aangeschaft, nemen we u automatisch op in ons uitgebreide service en onderhoudsprogramma.


Sappé Reiniging, Onderhoud en Renovatie verzorgt het schoorsteenvegen van a tot z. Van een grondige inspectie tot het verwijderen van vogelnesten en van het uitvoeren van een lekdichtheidsproef tot het plaatsen van schoorsteenkappen.

Wij controleren de schoorsteen door middel van een inspectie met camera. Hiermee kunnen wij de conditie van de schoorsteen van binnen vaststellen. Na inspectie volgt een uitgebreid inspectie -rapport. Op dit filmpje wordt getoond hoe een schoorsteen camera- inspectie in zijn werk gaat.


Hoorn West- Friesland , schoorsteenveger. Welkom op de website van schoorsteenveger Hessel,. Zuid- Friesland en de Noordoostpolder.


Laat uw schoorsteen vegen door Hessel Sappé, de eerste gediplomeerde schoorsteenveger van Nederland.

Doordat mijn vader Menno ook schoorsteenveger was, heb ik het vak schoorsteenveger al . Voor een zeer redelijke prijs reinigen wij de rookkanalen van uw pand. Vooral in de koudere maanden gaat uw kachel of haard meer uren draaien. Schoorsteenveger Hof uit Haule is al ruim twintig jaar uw veegspecialist.


Gezellig met uw gezin genieten van een behaaglijke warmte. Zo zien wij het graag, maar stook wel . Hondenverzorger, Oppas en Les aangeboden en gezocht op Marktplaats. Door een slechtwerken door creosoot vervuild of oververhit rookkanaal breekt schoorsteen - of woningbrand uit. Een goede schoorsteen is belangrijk voor uw eigen veiligheid en gezondheid.


Vraag naar de mogelijkheden voor een camera- inspectie van uw bestaande rookkanaal! Met behulp van de iconen hieronder kunt u alle specialisaties bekijken. Bij Zoek schoorsteenveger kunt u de . Voor het vegen, inspecteren, renoveren en bouwen van schoorstenen. Ons werkgebied omvat geheel Noord Nederland en dan met name de provincie Groningen, Noord Drenthe en het oosten van . Waarom moet ik eigenlijk mijn schoorsteen laten vegen?


JA is daarop het antwoord op die beide vragen: 1) Je verkleind namelijk de kans op een schoorsteenbrand en 2) omdat het in de voorwaarden van de . Besluit u om niet verder met ons in zee te gaan?

In dat geval brengen wij de kosten voor de schoorsteencontrole los bij u in rekening. Vanzelfsprekend maken wij de tarieven van tevoren aan u beken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maak een afspraak voor de schoorsteeninspectie in Friesland of Groningen . Maar ophalen in Friesland kan natuurlijk ook altijd.


Tachtig procent van de houtkachels, pelletkachels en gashaarden zijn uit voorraad leverbaar! Op onze website vindt u uiteraard een uitgebreid overzicht van onze diensten, van schoorsteen vegen en jaarlijks onderhoud tot camera- inspectie of interieuradvies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts