woensdag 14 november 2018

Visueel cv

Ben jij op zoek naar werk? Dan is het slim je te onderscheiden. In dit artikel leer je hoe je een visueel cv maakt, met behulp van Powerpoint en Slideshare. Met een visueel CV kun je je onderscheiden van je mede-sollicitanten.


Met een Pinterest CV trek je de aandacht van potentiële werkgevers door in beeld samen te vatten wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt.

Werkgevers willen nog steeds een traditioneel cv zien van sollicitanten. Maar een mooi visueel cv kan daar een goede aanvulling op zijn. Zingeving Beleid Visie De verbindingsofficier die de ketting verbreekt.


Visueel cv van Gijs Linssen. Ik maak de schakels los en bouw ze daarna sterker weer op. Maar tegenwoordig zijn er gratis tools om een visuele CV te maken zonder dat daar enige kennis van grafische software pakketten als Photoshop of Illustrator voor nodig is.


Gek als we zijn op visualisaties, een overzicht van . Via Pinterest kun je een visueel cv aanmaken.

De vele beelden bieden de werkgever de mogelijkheid om in een oogopslag een zicht te krijgen van wie je bent en waar je . Deze pin is ontdekt door Marije van Drongelen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Steeds meer afstudeerders ontdekken de mogelijkheden van het inzetten van een visueel cv met Pinterest bij hun zoektocht naar een baan. De kracht van LinkedIn hoef ik niet meer te schetsen.


En je verhaal visueel te versterken? Dat is toch leuker dan gortdroge opsommingen? Verder ben je hierdoor niet online vindbaar, je cv staat op een afgeschermde lokatie op de servers van de intermediair.


Een visueel of grafisch CV zorgt ervoor dat je opvalt en geeft sturing aan je sollicitatiegesprek. Leg de juiste grafische accenten en vertel jouw verhaal. Als acteur creëer ik situaties, waarbinnen de deelnemers zich in een comfortabele omgeving kunnen openstellen voor ontwikkeling.


Dit doe ik met passie voor het vak en op een professionele en luchtige manier. Zelfreflectie en feedback staan hierbij centraal. Voorbeelden van mijn werkzaamheden zijn dagvoorzitter, . Het menselijke brein is visueel ingesteld. Bijna van het brein is betrokken bij het verwerken van visuele informatie (toegerust op visuele functies).


Neuronen, verantwoordelijk voor visuele activiteit nemen met van de grijze massa een relatief groot deel in beslag.

Thanks to social media, modern communication is more visual than ever before. So, as an experiment, I made this Visual Resume. Marriët Trip-Nekeman descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.


Wil jij opvallen met een geweldig CV, tussen de honderden sollicitanten, die achter jouw job aanzitten. Decennia lang zijn sollicitanten door strikte regels beperkt bij het schrijven van hun cv. Het modern cv maakt daar een einde aan!


AAEAAQAAAAAAAAkrAAAAJDcwMmE4Y2QzLWQ4MjMtNGUxNy1hODRlLTkxZmY0MjYyNzE3Mw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts