donderdag 16 mei 2019

Geluid airco buitenunit

Door de warmte maakt de airo bij de buren overuren. Hij staat nu dag en nacht te loeien, daar krijg je. Ikzelf woon in een appartementencomplex en heb het voorelkaar gekregen om een airco in huis te hebben met de buitenunit op het balkon zelfs als de buren op hun balkon zitten horen ze mijn airco niet zelfs niet in de nacht als al het omgevingsgeluid weg is.


OK dit is een duur merk maar de kwaliteit is nu . Om het iets concreter te maken en naar mijn ervaring, een airco van een paar jaar oud maakt hetzelfde geluid als een stofzuiger in de kamer naast je,. Een luxe als u binnen zit en het in de zomer warm is.

Vooral bij de grotere buitenunits kan er behoorlijk wat geluidsoverlast ontstaan. Vaak worden buitenunits op een frame gezet en voorzien van trillingdempers. Daarna installeert men de buiten unit.


Overleg met de installateur wat de beste plaats is voor de outdoor unit. Vraag vooral wat de beste plek is in verband met de eventuele geluidsoverlast die door doorgifte van trillingen zou kunnen ontstaan. De installatie aan de muur lijkt hierbij een voorkeur te hebben dan op een plat . Ik laat in ons nieuwe huis een een multisplit airco aanleggen, omdat deze buitenunits een dubbele ventilator hebben maken ze iets meer decibellen dat.


Het probleem wat ik heb met de airco van de buren is, dat hij continu aanstaat en flink bromt.

Met warm weer is het logisch dat iemand zijn airco wil gebruiken, maar ik hoor het ding wel in het hele huis. Dat zoemen binnen is niet. Geluidsoverlast , veroorzaakt door buitendelen van warmtepompen en airconditioningsystemen , kan effectief worden gereduceerd met de nieuwe ArtDesign SWK van. Het geluid is daar behoorlijk hard en opdringerig.


Maar geluid neemt af in relatie tot de afstand en vaak. Als de buitenunit een geluidsniveau heeft van dBa. Dus afhankelijk van veel . Een goede airco die op gemiddeld niveau staat ingeschakel hoor je amper. Houd rekening met de technische details bij het bestellen van je airco.


Elke dB(A) betekent een verdubbeling van . Ik heb paar weken geleden een airco aangeschaft. De buitenunit staat op het dak. Het is een vrij oud pand met houten balken als ondergrond van het dak. In zowel een airco binnenunit als in een airco buitenunit zit een ventilator.


In de airco binnenunit dient deze om de koude lucht de ruimte in te blazen. Binnen hoor je alleen het blazen van de ventilator. Dit haalt gemiddeld een geluidsterkte van dB(A) wat gelijk staat aan het geluid van het ritselen van blaadjes aan een .

De Climeleon Wave, een geluiddempende cover voor airco - en warmtepompbuitenunits, is nu beschikbaar! Maar soms kan het geluid als storend worden ervaren, bijvoorbeeld als de buitenunit zich in de buurt van een slaapkamerraam, op het terras of dicht bij de buren bevindt. Wij zijn gaarne tot uw dienst om u alles te vertellen over oplossingen, waarbij uw investering in airconditioning het gehéle jaar door rendabel is.


De Room Air Conditioners hebben een opmerkzaam laag geluidsniveau. Door jarenlange ervaring slaagt Mitsubishi Electric er keer op keer weer in zowel binnen als buitenunits. Maar soms kan het geluid van de buitenunit storend zijn, bijvoorbeeld als het toestel zich nabij een slaapkamerraam, op het terras of dichtbij de buren bevindt” , legt Climeleon de. Dankzij het design van de Wave wordt de goede werking en het rendement van de airco of warmtepomp niet belemmerd.


Airconditioners maken altijd wat geluid , dat kan ook niet anders want voor verwarming of koeling moet de lucht worden verplaatst met behulp van een ventilator. De systemen van TOSHIBA zijn echter fluisterstil terwijl ze zorgen voor een perfect binnenklimaat. Het binnendeel van uw airco produceert in het gunstigste geval . Bij de elga heb je nog altijd een c. Buiten- unit is zoals bij een airco unit en ja deze maakt geluid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts