vrijdag 12 juli 2019

Airco service leeuwarden

Voor alle onderhoud en banden voor uw auto, kunt u terecht bij auto service romkema te leeuwarden ! Aircoservice Leeuwarden. De airco- installatie is een onderdeel waarbij goed onderhoud erg belangrijk is, Ieder jaar verliest een . Mijn naam is Wouter van Dijk, zelfstandig ondernemer met passie voor techniek. Uw specialist in airconditioning , radiateuren, standkachels, transportkoeling, comfortproducten en verwarmers. Bij geen gehoor kunt u het “Bel mij terug” formulier .

Uw airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om de koelcapaciteit te behouden, maar ook voor een langere levensduur en, niet onbelangrijk, voor de kwaliteit van de lucht die u inademt. Een goed werkende airco in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit en zorgt in de zomer voor een koele auto. Op deze manier kunt u in alle omstandigheden ontspannen en veilig blijven rijden.


De interieurfilters houden schadelijke stoffen zoals pollen, roet, stofdeeltjes en onaangename geurtjes . Per jaar verliest een airco gemiddeld tot koudemiddel. Een airco is niet onderhoudsvrij. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, .

Voor een aircoservice op maat maakt u gebruik van een airconditioning- installatiebedrijf. Vind hier een leverancier! Kom nu langs voor een airco controlebeurt.


AIRCO SERVICE in Leeuwarden NU: € 7- ! Maak hier uw afspraak voor een airco controlebeurt, airco onderhoudsbeurt of een geurbehandeling. Als het airco systeem minder dan gevuld is, gaat dit ten koste van de werking en het klimaatcomfort. Het leeghalen, vullen, controleren, herstellen en leveren van airco- en verwarmingsytemen in voertuigen en vaartuigen.


Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs! KwikFit ▻ Plan direct online een afspraak in bij KwikFit Leeuwarden , Sixmastraat 11. Behoefte aan een airco expert in Leeuwarden ? Autoschadeherstelbedrijf. Via ons netwerk vindt u de specialist voor installatie, onderhoud en reparatie van uw airconditioning ! Wilt u een professionele aircoservice laten uitvoeren?


Dan kunt u zich, als lid van de AHC, aanmelden voor een aircoservice. Leeghalen van het systeem,. Tyreservice Friese Bandenservice in Leeuwarden kunt u terecht voor complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en wij zijn specialist in autobanden.


U kunt bij ons terecht voor onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, zomer- en winterbanden, aircoservice , trekhaken, . Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfsauto.

In de zomer wil je graag werken, wonen of slapen in een verkoelde ruimte. Naast advies bij de keuze van het juiste systeem, verzorgen wij ook de plaatsing, service en onderhoud. Dit draaide al gauw uit op veel meer werkzaamheden en veelal op het gebied van auto's.


In de loop der tijd werd er steeds meer toegevoegd aan het pallet van diensten . Service en onderhoud particulier. Het is tropisch warm buiten. U zit dan natuurlijk niet graag in een smoorhete auto.


En in de winter heeft u het liefst behaaglijk warm zonder beslagen ramen. Kortom, comfortabel autorijden heeft ook te maken met een fijne airconditioning. Maak daarom gebruik van onze airco - service. Bij regelmatige controle van uw airco blijft de optimale werking gewaarborgd.


Vakgarage Dijkstra voert deze controle uit. Jan Lievensstraat Leeuwarden. Taniaburg Leeuwarden. Singelstraat Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts