donderdag 13 september 2018

Vieze geur airco auto

Muffe luchtjes in je auto ? Reinig de airco voordelig bij KwikFit! Dit kan diverse oorzaken hebben, je dient een airco regelmatig tenminste minuten te laten draaien zodat er niet veel bacteriën in de airco ontstaan. Ook dien je een airco eigenlijk - minuten voor aankomst uitgeschakeld te worden.


Natuurlijk gaan er naar verloop wel bacteriën in onstaan, dit kan worden verholpen . Na ongeveer een minuut is de lucht.

Een paar minuten later is het weer koud genoeg in de auto , en toen heb ik hem dus weer uitgezet. Zet je de airco aan, dan verspreiden deze bacteriën en schimmels zich in je wagen waarbij ze een muffe geur achterlaten. Verschillende garagehouders bieden geurbehandelingen aan voor de wagen. Ze reinigen het aircosysteem en verwijderen daarbij alle schimmels en bacteriën zodat de vieze geur. Heeft u last van een vreemde, vieze geur in uw auto ? Wellicht een ongewenst souvenir van uw autovakantie met drie kinderen ik-weet-niet-wat uitspookten op de achterbank?


Of sigarettenrook van de vorige eigenaar? U bent niet de eerste die zich bij de aankoop van een auto laat misleiden door een. Een schuimbehandeling pakt de verdamper aan, waarbij de verdamper een soort bad krijgt van een speciaal schuim.

Voor het reinigen van de airco zijn er diverse behandelingen bekend binnen de airco -branch. Er zijn dus ook diverse kant en klare spuitbussen leverbaar. De mogelijkheden voor het oplossen van de vieze. Hoe krijg je vieze luchtjes uit de auto ? InShared geeft tips om een stinkende auto weer fris te laten ruiken. Dit kun je doen tegen de geur van sigarettenrook, natte hond en een muffe airco.


Vieze geur in auto : x oorzaak én oplossing. Mijn airco stinkt als ik deze inschakel, waarschijnlijk is de verdamper vies. Tips om vieze luchtjes uit de auto te krijgen.


Soms worden ze veroorzaakt door de wagen zelf: de airco of de katalysator bijvoorbeeld. Andere keren zijn we zelf verantwoordelijk. NIEUWE AUTOGEUREN BESTRIJDEN Een nieuwe wagen heeft een erg typische geur. Ruikt je auto muf of hangt er een onaangenaam geurtje? Dan is het tijd voor verandering.


Vaak is een geur verfrisser maar een tijdelijk oplossing welke ook niet altijd even lekker ruikt omdat het in sommige gevallen te sterk is. De reden van de onaangename aircolucht ligt in de natuurlijke interactie van warmte, vochtigheid en duisternis. De micro-organismen verplaatsen zich het luchtventilatiesysteem naar het interieur.


Mensen die daar gevoelig voor zijn, vooral kinderen, kunnen allerlei allergische reacties krijgen zoals hoesten, niezen of . Als je een sterk muffe geur ruikt als je de airco aanzet, is dit waarschijnlijk doordat er schimmel in de ventilatiekanalen van je auto zit.

Wel, als de airco -installatie een muffe, licht rottende, vervelende, onaangename geur veroorzaakt, vooral na het inschakelen, heeft u wellicht te maken met bacteriën. De verdamper van de wagen is onder het dashboard ingebouwd. Hier is het donker en vochtig. Als u na het rijden (vooral in de zomer) de wagen ergens een . De auto van Geert uit Peer is jaar oud. Zo krijg je minder makkelijk een slechte geur in de wagen!


Echt van die muffe aircolucht , ik heb dat ook wel eens in mijn auto gehad , maar die is tweedehands en de airco daarvan is dus ook ou . Weet iemand hoe het kan dat er indien de ventilator aanstaat er een nare lucht door de auto heenwaait? Het is een zure penetrante lucht iets wat schimmelachtig. Als ik de airco aanzet is dit ineens over.


Tevens zijn er ook geen dode . Ik heb twee keer koelproblemen gehad (koppakking lek en kapotte koelslang) en beide keren rook ik het in de auto. Dan denk ik eerder aan de natte-hond geur die een airco kan verspreiden met schimmel op de verdamper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts