dinsdag 12 augustus 2014

Salon b utrecht prijslijst

Op maandag, dinsdag, woensdag en op donderdag tot uur krijg je korting! LET OP: Op deze locatie kan je alléén pinnen. Also available at this location: Klik hier voor info. Klik op de dichtsbijzijnde locatie voor alle salon informatie.


Hier vind je bijvoorbeeld de prijslijst , openingstijden en team info: Salon B Alkmaar. WELKOM Bij B Beauty Zone.

In deze beautysalon, gevestigd bij Salon B in Utrecht kun je terecht voor een brede keuze aan beauty behandeling. Wij zijn bezig met huidverbetering en huidverzorging Skincare Specialisten (medisch schoonheidsspecialist na afronding basis en vervolg opleiding nu masterclass opleiding) . Iedere dag een nieuwe look! Balayage, ombré, colour melt, babylights, freelights. Salon B zijn alle kleurtechnieken mogelijk met één (of een combinatie) van de kleurbehandeling hieronder.


De totale prijs wordt vooraf tijdens het afdviesgesprek afgesproken. Colourshine (Sebastian Cellophanes). Bij Salon B maken we haar op maat.


Tijdens jouw persoonlijk adviesgesprek wordt er op basis van jouw haar en wensen één van de prijzen hieronder berekend.

Wasmassage, knippen, drogen en styling. Tijdens €3jouw persoonlijk adviesgesprek wordt er op €4basis van jouw haar en wensen één van de €5hiernaast staande prijzen berekend. Salon B zijn alle kleurtechnieken mogelijk metéén (of een combinatie) van de kleurbehandeling hieronder.


Arnhem-Arnhem-kapper-hilversum-kapper-hilversum-1. B Academy is een opleidingsinstituut waarbij je cursussen kunt doen voor make- up, haar en fashion styling. Er zitten filialen in Amsterdam, Utrecht en sinds kort dus ook in Eindhoven.


Zo werken ze met Wella Professionals, maar ook van Sassoon, Salon B en Sebastian worden producten gebruikt. Ik wel, was het zat, ging op zoek naar de perfecte kapper en vond: Salon B. Bij een kapper in Utrecht ging ik naar binnen als Annemarie en kwam ik een half uur later buiten als Anita, mijn haar vol met glanzende gel en een raar soort krul wat er in. Op de prijslijst (te vinden op de site), staan drie prijzen. Bij B Academy zijn we altijd op zoek naar nieuwe haarmodellen voor onze opleidingen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht. Onze cursisten volgen een dynamisch educatieprogramma waarin ijzersterke vakkennis, professioneel advies en creativiteit centraal staan en dat moet natuurlijk in praktijk worden gebracht . Salon B Het allerleukste van de hele behandeling bij salon B is toch wel het wassen.


Je ligt in een heerlijke stoel en krijgt een uitgebreide hoofdmassage. Voor The Graduates draait alles om haar! Ze hebben het kappersvak in de vingers, een frisse kijk op haar en oneindig veel passie voor hun vak.


Deze talents zijn geselecteerd uit de meest veelbelovende afgestudeerden van de B Academy. Dus wil jij geknipt worden door een gedreven professional in een .

Kom naar Kapsalon Be Beautiful in Utrecht voor elk kapsel dat bij u past! Cosmo Hairstyling Utrecht Vredenburg. Maak nu een afspraak bij deze kapper! Goede zorg voor klant en zeer vriendelijke kapsters. Een keer was ik iets minder tevreden en het werd direct kosteloos opgelost ! Verder nooit klachten gehad top.


Maak online een afspraak in de kapsalon. Kim Addens is werkzaam op onze locatie in De Pijp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts