vrijdag 15 augustus 2014

Storing liander

Bekijk actuele storingen in het verzorgingsgebied van Liander. U heeft dan direct contact met uw netbeheerder. Na de melding komt uw netbeheerder (in dit geval Liander ) zo snel mogelijk in actie om de storing op.


Storingen in mijn stad ? Vervelend dat u geen gas of stroom heeft.

Soms kunt u de storing zelf oplossen en soms moet u bij ons zijn. Doorloop een aantal stappen en kom erachter wat u . Liander is een netbeheerder voor het stroom netwerk en gas netwerk en opereert voornamelijk in Noord Hollan Gelderlan Flevolan Friesland en Zuid-Holland. Bij storingen in de elektriciteit- of gasvoorziening, is Liander verantwoordelijk voor het oplossen hiervan. Mogelijke storing bij Liander.


Excuses voor het ongemak. Lees ook deze artikelen. Culemborg heeft weer stroom na Apache-ongeluk.

De helikopter vloog maandag tegen een hoogspanningskabel. Stroomstoring na botsing Apache tegen hoogspanningskabel. De verlichting kan, zoals gebruikelijk, niet op afstand worden aan- en uitgezet, meldt Liander. De netbeheerder is druk bezig het probleem om te lossen maar heeft de straatverlichting overdag al aangezet zodat het zeker is dat deze vanavond. Delen van Amsterdam en Zaandam hebben dinsdagochtend zonder stroom gezeten.


Netbeheerder Liander kampte met een storing bij een hoogspanningsverdeelst. UPDATE - De storing in Leiden is opgelost laat een woordvoerder van Liander weten. In Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Zevenhuizen, Boskoop, Nieuwkoop en Waddinxveen is nog wel storing. Deze regelt het aan- en uitgaan van de verlichting.


Door een storing zijn de lichten aan in delen van Alphen aan den Rijn, Zevenhuizen, Waddinxveen, Nieuwkoop en Boskoop. Liander meldt dat alle 24. Volgens Defensie zijn er geen gewonden.


Nu de getroffen huishoudens langzaamaan weer stroom krijgen en de stroomstoring naar verwachting voor alle 24. We hebben een probleem met de straatverlichting in verschillende gemeenten in Zuid-Holland. De lantarenpalen worden iedere avond en . Actueel overzicht van stroomstoringen in Amsterdam vandaag.


Overzicht van stroomstoringen die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts