dinsdag 5 augustus 2014

Pellets levering aan huis

Pallet Plospan pellets (zakken à 10kg : 7kg). Transportkosten € 2of € 3per zending. Al Onze producten worden gratis aan huis bezorgd en dit in heel Belgie! Afhaling van goederen is om logistieke redenen niet mogelijk.


Profiteer van ons uitgebreide assortiment Pure Power houtpellets en onze scherpe prijzen. U kunt op onlinehoutpellets pellets bestellen, ze worden gratis aan huis geleverd.

Als u liever niet bij ons langskomt, dan leveren wij toch gewoon aan huis ? Laat het zware werk over aan ons en vertrouw op Interbo-Lacroix voor de levering van kwalitatieve pellets. Pellets bestellen is nog nooit zo simpel geweest. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling kunt u trouwens ook besparen. De artikelen met Online betaling en levering aan huis. Het is bij Trafic voortaan mogelijk om uw bestelling aan huis te laten leveren en dit via onze magazijnen of rechtstreeks door onze leverancier.


DIN-PLUS - ENAVrij van bindmiddel of enig ander additief. Belgisch fabrikaat zakken op pallet, gewicht per zak kg.

Levervoorwaarden ○ Minimum te bestellen hoeveelheid = palletten ○ Je leveradres moet bereikbaar zijn met . Daarnaast zal uw pelletkachel ook langer meegaan als u stookt met kwalitatief goede houtpellets. De houtpellets die de Openhaardhout Gigant levert, zijn gemaakt van hout dat . U wilt uw woning ecologisch verwarmen en uw CO2-uitstoot verlagen? Hoeveelheid: maximum paletten per bestelling.


Wens je meer te bestellen, contacteer ons dan via e-mail of telefoon. PelletMagazijn is marktleider op gebied van houtpellets en andere bio brandstoffen. Pellet FS Energy is de specialist in pellets en houtbrikette nonze drive-in en onze levering aan huis service.


Gratis levering aan huis in . LEVERING AAN HUIS VAN KOLEN, DROOG HOUT EN PELLETS VOOR DE REGIO IEPER, POPERINGE EN WERVIK. Bij wijze van service doen we tevens de verkoop en levering van hout, pellets en kolen. Droog en dus stookklaar.


Nooit meer een hoge gasrekening! Voor de moderne houtpelletkachel kunt u diverse houtpellets bij ons bestellen. Vooral in Frieslan Groningen, Drente en Noord Holland leveren wij wekelijks aan een vaste groep particulieren en zakelijke . Levering aan huis is steeds mogelijk vanaf bepaalde hoeveelheden.


Houtpellets van meerdere merken steeds in voorraad.

Brandhout Michel levert kwalitatieve pellets en brandhout in kratten tegen de scherpste prijs. Wij leveren ook aan huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts