maandag 25 augustus 2014

Mat wanders beeldhouwer

Echt beeld van mat wanders. En gesigneer zie foto. Bij verzenden kosten koper euro. Het wordt per afspraak bij Hensies verw… € 200. Goedenavon Ik haal binnenkort de bezem door mijn collectie curieuze curiosa.


Hij woonde en werkte in Margraten.

Een massief, zwaar beeld (kg), gemaakt van resin en handbeschilderd. Kniertje is een armoedige vissersweduwe uit Scheveningen,. Hij heeft een drinkfles en een boterham in zijn handen. Naast zijn voeten staat een mijnlamp.


Brondkleurige figuur, oma. Collectie van vijf beeldjes van de Nederlandse kunstenaar mat Wanders. De beeldjes zijn: een kapster, een dominee, een smi een kleermaker en een wandelaar.


Aan winkelmandje toevoegen.

Naeve barere en beelde sere ooch väöl kruutser van zieng haand de openbaar ruimte. Mat Wanders meisje in perfecte staat. Negeer alle zijpaden en blijf deze veldweg km RD volgen.


Het beeld was een huwelijksgeschenk van een vrouw in de buurt). Maker: Materiaal: verbronsd keramiek. Opmerkingen: Verkoop replica door Muzee Scheveningen. Tweedehands , Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt. Alice Pool met haar kloeke rozenschilderijen waarop puur onschuld spelende hertjes, of Riët Wanders met haar hazen of beren van paardendekens.


Het mat witte bad combineert. Dutch Design nu over de wereld verspreiden: Marcel Wanders , Piet Boon, Jurgen Bey, Maarten Baas, Hella Jongerius en Rem Koolhaas, om er een paar te noemen. Kunstschilders en beeldhouwers , siersmeden en sieradenontwerpers, maar er is meer, veel meer.


Rijks, masters of the Golden Age. Hanglamp Artemide Pirce Sospensione: Koop nu. Deze pin is ontdekt door Henriette Jet Sol. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts