maandag 18 augustus 2014

Itho solior fl150 prijs

Product is niet meer leverbaar. Materiaal boilervat, Roestvaststaal (RVS). Werkingsprincipe, Thermo-sifon. Boiler en collector geïntegreer ja. Voedingsspanning, 2V.

Het elektronische deel van de beveiliging (magnetisch spuiventiel) zal dan niet werken. Open de koepel van de Solior FL1nooit. Als het systeem gedurende langere tijd zonder water op het dak staat, dient u de Solior FL1aan het dak te bevestigen.


Hanteer voor transport de meegeleverde doos. De boiler moet op een plat dak worden geplaatst, afmeting lxbxh 1. Inhoud boiler: 1l minimale. Omschrijving: Ferroli MegaStar 3F VR gesloten 599.

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. De Solior is een plug-en-play. Dit artikel wordt speciaal voor u bestel informeer naar de levertijd.


Bekijk het ruime assortiment van o. Deze warmwaterboiler is namelijk geïntegreerd net onder de collector. Dus de collector en de boiler vormen één geheel. ITHO solior FL 1dit is een systeem waar ook de boiler. Mogelijke prijsstijging voor elektra niet meegerekend.


Maar hoe doen heatpipes het nu? Merk je daar nu ook aan dat je stevig moet naverwarmen voor je SWW? Graag ervaringsgegevens. Naverwarming, Combiketel.


Elektrisch vermogen systeem, W. Met pomp en regelunit, Nee.

Collectoroppervlakte, m². Het systeem wordt op het dak opgesteld en aangesloten op een koude en warme waterleiding. Bij Installatiebedrijf v. Zonneboilervat met collector ITHO DAALD.


ID Solior zonneboiler FL 1platdak opstelling. Deze zonneboiler is speciaal ontworpen voor opstelling op het platte dak en wordt toegepast bij . Solior Zonneboiler FL 1voor platdak opstelling. Itho Solior zonneboiler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts