vrijdag 8 augustus 2014

Dimence deventer

Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Lees ons verhaal, verteld door medewerkers, patiënten en familie. Filter by: Sorteer op: relevantie - datum. Vacatures tot van 108.


Samen met de patiënt en zijn of haar naasten.

Mensen met psychiatrische problemen ontvangen hier behandeling en begeleiding terwijl ze zelfstandig wonen. De officiële opening wordt verricht door mevrouw Greetje . Uit een eerste onderzoek blijkt de vloer in de centrale ruimte niet aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. Bekijk voor welke zorg u bij deze zorgverlener terecht kunt.


Samenwerken aan een beter leven met perspectief, daar zetten we ons met hart en ziel voor in! Deventer , Zwolle, Almelo. Ondanks het grote oppervlakte steen heeft het entreegebied een .

Vanuit Enschede, Hengelo, Almelo, . Naast een dimence vind je ook zorg, maatschappelijk werk, opvang. Het team Angst en Stemming is onderdeel van de divisie specialistische. Medewerker Voedingsadministratie Wij . De bestaande samenwerking wordt voor jaar verlengd. Ook bevat het nieuwe contract een overeenkomst voor ICT-dienstverlening. Kijk voor de tijden op de website.


Of ben je misschien huiverig voor . Dit betekent dat je kennismaakt met diverse afdelingen in o. Ben jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar gediplomeerde psychiatrisch . Adres website: Zie website. Een geslaag leerzaam en . Gegevens contactpersoon.


Psychiatrisch Verpleegkundige HC MC Lorna Wing. Als psychiatrisch verpleegkundige begeleid je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts