maandag 18 augustus 2014

Wordpress 5 minuten installatie

Terug naar de Startpagina. De beroemde minuten - installatie. Unzip het bestand dat je juist . De spreekwoordelijke minuten installatie.


Liever handmatig installeren ? Hiervoor heb je een FTP-server nodig of een hosting provider die een 1-click installatie faciliteert.

Veel webhostingbedrijven bieden one-click- installaties aan voor de software. Dit proces is leerzaam, niet heel ingewikkeld en duurt – als je alle gegevens bij de hand hebt – minuten. Bij mijn weten bestaat er geen spreekwoord over het schieten van een olifant, wel van een bok. Dit wordt misschien het zoveelste voorbeeld van een taalverandering (eureka!) die begint met een . OVERZICHT VAN JE ACCOUNT.


TOEGANG TOT BESTANDEN OP DE SERVER. WORDPRESS MINUTEN INSTALLATIEPROCES. EXTRA DOMEINEN TOEVOEGEN.

WordPress Installeren kan . Je hebt nu het lastigste achter de rug. Nu komt het leukste stuk van de installatie. Misschien dat je er een eerste keer minuten over doet, later worden dat er beslist minder! De install bestaat uit de volgende stappen:. Wij raden u dan ook aan om na deze stap minuten te wachten alvorens u verder gaat met . Wat is de Beroemde - Minuten Installatie ? Voordat ik de èchte minuten installatie.


Volg het hieronder beschreven stappenplan en je hebt binnen enkele minuten je eigen website online! De niet- geïnteresseerden kunnen best de. Er zijn nog belangrijke zaken die dienen te gebeuren voordat de website klaar is om bezoekers te ontvangen.


Het is raadzaam om enkele plugins te installeren , . Ok, ik ben eruit: ik wil een blog. Niet om er geld mee te verdienen maar gewoon om mijn verhaal te vertellen en te delen. Een plan heb ik in mijn hoofd gemaakt en de domeinnaam ligt al langere tijd vast.


Eerst dan maar een platform om te bloggen uitzoeken. De standaardinstelling is dat het inloggen gedurende uur bevroren wordt als er binnen minuten drie mislukte inlogpogingen zijn geregistreerd vanaf een bepaald IP-adres.

Handmatige installatie is redelijk goed te doen en kan letterlijk in minuten afgerond worden. Zorg dat je toegang hebt tot je webserver, . En inderdaa zo gemakkelijk is het ook. Als dat gedaan is, dan kun je beginnen met je installatie … de beroemde minuten installatie ! Daarmee wordt de installatie direct opgeroepen en zie je een . Het programma is weliswaar alleen in Engels beschikbaar, maar het is dan ook gratis software.


Selecteer jouw domeinnaam. Klik op jouw domeinnaam. Volg de instructies nauwkeurig. Het is verstandig om iedere stap te . Wordpress -blog naar STRATO- 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts