maandag 11 augustus 2014

Inventum boiler 120 liter

De EDR 1is een 1liter laagvermogen boiler en bedoeld voor opwarming gedurende het goedkope nachttarief. De Delta 1-is een 1liter boiler en uniek vanwege zijn horizontale montage. De EDR 1is een 1liter laagvermogen boiler en bedoeld voor opwarming gedurende het goedkope nachttarief. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld.

Want de 1liter inhoud van de boiler is veel. Drie mensen kunnen zonder probleem direct na elkaar douchen. En dan kunnen anderen in huis zonder problemen hun handen met warm water wassen. De temperatuur en de druk in alle kranen blijft constant.


De weerstandruimte heeft een diameter van mm. Inventum EDR 1Nachtstroom. Hebt u een vervangingweerstand?

Zo kunnen er gemakkelijk mensen na elkaar douchen met 1liter verwarmd water. Koop of Verkoop inventum op Marktplaats. De serie is verkrijgbaar voor vloer-, wand- of plafondmontage met een inhoud van 8 1of 1liter. Bij uitstek geschikt voor situaties waar grote hoeveelheden warm water benodigd zijn zoals sportaccommodaties, keukens van restaurants e. De Delta- boilers zijn leverbaar met inhoudsmaten van 8 1en.


Combinatie met een keukenboiler. Daalderop 1liter boiler. Diverse uitvoeringen leverbaar. De Elektroboiler 1Mono heeft een inhoud van 1liter. Kenmerken van boiler , elektrisch:Artikelnummer… Meer.


Materiaal boilervat , Koper. Aansluitspanning, 2Vac. Uitvoeringsvorm, Normaal. Koperen boilers , TIG gelast, met warmtewisselaar voor werking op de ketel van de centrale verwarming. De warmtewisselaar wordt onderaan aangesloten – ontluchtingskit meegeleverd.


Natuurlijk zijn de boilers ook op andere tijden inzetbaar.

Bij Mijnlieff uit Krimpen aan de. Boilers nu bij HORNBACH kopen! Productgroep, Elektrische boilers. Bij Installatiebedrijf Dieters uit Eindhoven vindt u een uitgebreid assortiment.


Bij Boerboom Loodgietersbedrijf uit Zevenaar vindt u een uitgebreid assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts