donderdag 14 augustus 2014

Brandwerende plaat promatect

Een mineraal gebonden stoomverharde calciumsilicaatplaat. Brandreactie: Euroklasse Avolgens EN . De plaat is onbrandbaar. Brandwerende platen voor wanden en plafonds.


FERMACELL is een gipsvezelplaat, bestaande uit een mengsel van gips en vezels van gebruikt papier. PROMATECT - 1RECHTE KANT.

Vind brandwerende plaat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop brandwerende platen op Marktplaats. Zeer geschikt voor ombouw gashaard of open haard. Erg mooie en zeer complete bovenbouw pakketten die u gemakkelijk op uw eigen houtconstructie monteert.


Bijvoorbeeld een minuten brandwerend plafond of staalconstructie. Promatect -h is een steenachtig materiaal. Sakol is leverancier van deze brandveilige plaatmaterialen.


AFA, specialist in brandwerende en brandvertragende beplating.

Koop een promatect plaat of meerdere platen aan de scherpste prijs. Wij leveren aan de gevelindustrie het complete Promat programma van opschuimende banden (op strip en rol), kitten en brandwerende platen. Zoekt u een Vezelcement plaat van Promat? I Afwerkingshop is dé shop voor binnenafwerking en isolatie.


Afhankelijk van de densiteit en chemische samenstelling, kunnen deze platen toegepast worden als kern materiaal of warmte schild in de brandwerende constructies. Verkrijgbaar in verschillende diktes. Bestel nu bij RET Bouwproducten! Het huidige door de klant zelf aangebrachte verfsysteem is: voorstrijkmiddel, acryl-grondverf en acryl fynish. Resultaat: loslatende verflagen, nauwelijks hechting.


Hoe kunnen wij de oude lagen het beste verwijderen . Het is een product waarin gips een hoofdbestanddeel is. Heeft dezelfde brandwerende eigenschappen als asbest maar dan een stuk gezonder…. Het hoofdbestanddeel van die platen is Calciumsilicaat. Daarvan zijn (nog) geen schadelijke bijwerkingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts