vrijdag 8 augustus 2014

Jorg rijkschroeff

Duurzame energie en energiebesparing. Energie besparen met innovatieve terraskussens. Samen met zijn compagnon bedacht hij het . Hoe kun je de gebruikers van een terras verwarmen, zonder dat daarbij warmte verloren gaat aan de buitenlucht?


Hoe heerlijk is het om met een mager herfstzonnetje tóch nog lekker buiten én warm op het terras te zitten?

Jorg Rijkschroeff heeft banen vermeld op zijn of haar profiel. Zijn bedrijf timmert flink aan de weg en de Nijmeegse kussens zijn al . De minister wil alle terrasverwarmers verbieden, maar heeft geen fatsoenlijk alternatief voorhanden. Dat houdt in dat WaarBenJijNu het gedrag van bezoekers vastlegt, analyseert en deelt, waardoor het de website kan verbeteren naar de interesses van de bezoeker.


Hij won niet, maar kreeg wel een dikke pluim van Jerry himself, die . Cookies van Improve Digital. Wait while more posts are being loaded.

WaarBenJijNu gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën, onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Deze maand gaat hij met zijn elektrisch verwarmde kussens naar Milaan en de Verenigde Staten. We zijn op alle scenarios voorbereid. Zo hoeft de traditionele terrasverwarming niet op . Voor Wereldveroveraars blogt hij over zijn ervaringen. In de winter op het terras zitten in de buurt van een roodgloeiende straalkachel is allesbehalve groen. We stoken om de buitenlucht te verwarmen, alsof de aarde niet al genoeg opwarmt.


Zijn kussens met ingebouwd verwarmingselement . Bron: Allebei proberen we de markt open te breken in Nederland. Stream Tracks and Playlists from Jorg Yourz Rijkschroeff on your desktop or mobile device. Concurrentie is helemaal geen probleem, want het is een relatief nieuw product, zeker . Hoewel de eerste order nog maar net is afgeleverd bij een restaurant in België . Er komt geen verwarmingselement aan te pas. We hebben additieven toegevoegd aan de polypropyleen en zo gedimensioneerd dat het niet warmer wordt dan graden, dat betekent dat de kunststof slim is en . Op de zomeravonden kan het koud worden op het terras.


Op vrijdag juli vond IDE bij ID Dance plaats.

Dit zorgt iedere keer weer voor een hoop inspiratie, motivatie, een goede sfeer en niet het onbelangrijkste: heel veel plezier.

Voor de lezers die niet weten wat IDE is, hier volgt een korte . Minister Cramer (Ruimte en Milieu) reikte de winnaars 10. Bjorn Blokzijl (Saxion Hogescholen) gebruikt in zijn ontwerp restwarmte van koelmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts