maandag 4 augustus 2014

Dassie servies

Het merk combineert haar passie voor design met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wereldwijd hebben zij plekken ontdekt waar vakmanschap wordt gecombineerd met eerlijke. Uniek servies met een robuuste en natuurlijke look, fair trade en handgemaakt!


Vena Wire Display Domes. Blikvangers in je interieur.

Handgemaakt van jute en katoen. Ze werken direct met getalenteerde ambachtslieden in ontwikkelingslanden om unieke en designgestuurde producten te kunnen. Dassie Artisan is een fantastisch design merk uit de UK. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij servies -expert.


Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Bekijk al onze webshops. Veelal gratis verzonden! Dassie artisan Servies koop je eenvoudig online bij bol.

Ontdek alle Pretty woonaccessoires en servies die Hunting the Pretty voor je selecteerde. Gemaakt met respect voor mens en natuur. Helemaal fairtrade en met liefde gemaakt. Feestelijk ingepakt thuisbezorgd. Ideaal om mee uit te pakken op een luxe tafelschikking, maar sterk genoeg om dagelijks te gebruiken.


De unieke opaalglans maakt elk stuk uit de Oyster Collectie echt speciaal. Dit servies maakt u een . Het Dassie servies is vervaardigd uit aardewerk en gebaseerd op de adembenemende Franse Riviera. Het servies is allemaal met de hand vervaardigd en komt in diverse kleuren. Doordat het servies met de hand is vervaardigd is ieder serviesstuk uniek waardoor kleuren en vormen iets van elkaar kunnen verschillen.


De unieke materialen en vorm maakt van deze serveerplank een bijzonder item. Het marmer en mango hout geven de serveerplank een natuurlijke uitstraling, mooi voor in huis! Dinerbord met een robuuste uitstraling. Geïnspireerd door de kustlijn van de Franse Rivièra en gemaakt van hoogwaardig keramiek dat tegen een stootje kan.


Je kunt het met vrijwel alles combineren met je. Deze pin is ontdekt door Hunting the Pretty. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Webwinkel in Scandinavische, landelijke, Ibiza style woonaccessoires. Elk product is handgemaakt. Materiaal: 1 katoen Afmetingen: x cm. MienDomus verkoopt authentieke kastjes, kleine meubeltjes, bijzondere woonaccessoires en servies , cadeaus, Lampe Berger, biologische kleding, leuke kaarten en de volledige collectie Annie Sloan Chalk Paint.


Servies is bij uitstek het product om een inrichting compleet te maken. Omdat het voor de winkelier lastig is grote voorraden aan te houden, ontwikkelde Burger tafelconcepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts