maandag 4 augustus 2014

Klimaatwereld

Dit kleine Engelse plaatsje is een begrip in de klimaatwereld. De gemeenschapszin is al terug. Inwoners van Ashton Hayes hebben zonnepanelen geïnstalleerd op hun huis. Morgen begint in New York de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.


Verschillende wereldleiders komen bij elkaar om de agenda voor het komende jaar op te stellen. Een opvallende Belgische gast is VTM-weervrouw Jill Peeters.

Zij werd door de VN geselecteerd om deel te nemen aan een . Als de Fransen zondag stemmen voor een nieuwe president, stemmen ze ook voor een toekomstvisie op het vlak van klimaat, milieu en energie. Toch is de keuze minder zwart-wit dan ze lijkt. Mijn Daikin airco is binnen de garantieperiode defect geraakt.


Na vele telefoontjes en steeds opnieuw toezeggingen wordt de telefoon niet meer opgenomen en ook mail wordt niet beantwoord. Na maanden heb ik uiteindelijk de airco laten repareren door een lokale installateur. Alles over het klimaat van alle landen ter wereld met nuttige aanvullende informatie.


Klimaat en weer in cijfers en teksten.

ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Die Italiaan zie ik niet zitten, bij Marke Klima komt alles uit Duitsland en dan weet je dat het niet lang duurt. PVoutput oost west, zuid best! TWEE RICHTINGEN IPCC, “ALARMISTEN”: AGW (officieel) - COtoegenomen, komt door de mens - door COwarmt de aarde op (1e hypothese) en die opwarming gaat door!


CRITICI (“SCEPTICI”) - hypothesen kloppen niet - klimaat zit veel ingewikkelder in . Weer of geen weer, op maart is het Wereld Meteorologische Dag. Deze dag wordt jaarlijks gevierd met wisselende activiteiten rond een speciaal thema. Dit jaar is het thema Watching the weather to protect life and property”. De datum herinnert aan de oprichtingsdag van de Wereld Meteorologische Organisatie ( WMO). Wat voor soort klimaat is het onze en zijn er nog andere klimaatzones in de wereld?


We maken een boosheid met de Moeder Natuur en we maken al deze extreme gebeurtenissen intens en gemeenschappelijker, vertelde Al Gore vandaag een pak ruimte klimaatactivisten. Pocket: Welkom in Ashton Hayes, . Adresgegevens, beoordeling, review en recensie van klimaatwereld. Zo lijken de twee artikelen van Swanson en Tsonis de klimaatwereld behoorlijk op zijn kop te zetten. De aanwijzingen stapelen zich op dat het afkoelende effect van aerosolen mondiaal gezien vrij klein is.


Dit lijkt echter weer in strijd met een opkomend onderzoeksgebied waarin aerosolen juist een prominente rol spelen. De enige uitbreiding van het contract was de stipte afname van de toestellen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts