woensdag 13 augustus 2014

Altech speksteenkachel onderdelen

Deze infraroodwarmte zal ook uw woning zelf opwarmen, zodat zelfs de muren warmte gaan uitstralen. Zo kunt u veel langer genieten van de comfortabele stralingswarmte die onze kachels bieden, terwijl u minimale hoeveelheden hout verbruikt. Krul Alltech kan nagenoeg van elk merk kachel of haard onderdelen leveren. In onze webwinkel besteld u onderdelen heel gemakkelijk voor een eerlijke prijs.


Vuurmeesters levert naast alle benodigde kachelbouw-materialen voor een leemkachel, finoven, accukachel en andere massieve stenen kachels ook alle materialen die nodig zijn voor de bouw of. Is het kachelhuis nog goed maar de buitenkant bevat een gescheurde steen, vervang deze.

Ook speksteenkit op voorraad. Gebruik: discontinue verbranding van hout. Deze onderdelen dienen voor het eerste gebruik van de kachel gemonteerd te zijn. Het spiraalvormige bimetaal dient aan. Prachtige houtkachel met stevig vermogen van tot maar liefst.


Door deze unieke samenstelling kan speksteen . Onlangs zijn wij in het bezit gekomen van een massief speksteen kachel gekocht bij firma van Kessel in Uden. Van een grote puzzel, meer dan 2onderdelen , hebben we een prachtige kachel gebouwd in onze woonkamer. Het paradepaardje uit de Eclips Serie biedt topkwaliteit in comfort en gezelligheid.

Deze lange slanke verschijning voegt zowel een handig houtvak als een bakoven aan de Eclips. Een absolute eye-catcher in uw interieur. De Eclips Complet is ook leverbaar met pootjes. Mooie compacte speksteenkachel. Onderdelen om inbouwcasset op gas aan te sluiten Nieuwstaat.


Het is een zijlader waardoor er grote stukken hout inpassen. Deze kachel is werkelijk in zeer goede staat, geen gescheurde tegels, en alle afdichtkoorden zijn goed. Massa: 175kg (Basic) 250kg (Depot). Rookgastemperatuur: 260°C.


Plaatselijke voorschriften. Een oerdegelijk Nederlands topproduct. Bent u op zoek naar bepaalde onderdelen om het probleem zelf te herstellen? Beide modellen zijn voorzien van een schoon-glas-systeem. Speksteen Nóg hoger rendement.


De Noblès Depot wordt uitgevoerd met een . Tulikivi Massieve speksteenkachels. TERUG NAAR HET MODELLENOVERZICHT. Eigenschappen : Gewicht.

De Ecosy Depot bevat een handig houtvak. Zo hebt u altijd stookhout bij de hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts