vrijdag 29 augustus 2014

Koelsjaaltjes

De Heat Guard is een buisvormige koelsjaal die is gevuld met kristallen. Wanneer u de sjaal voor de eerste keer in gebruik neemt, of als hij ingedroogd is, moet u hem eerst ongeveer tot minuten in lauw warm water laten inweken. Daarna legt u hem even op een handdoek om het overtollige water af te nemen. De Notzohot Flash koelsjaal voor mensen is gemaakt van normaal tot fijn katoen, soms bewerkt met een kinky borduursel.


Een koelsjaal verkoelt bij mensen de halsslagader, waardoor u direct verkoeling voelt. Bij ons kunt u verschillende lichaamsverkoelingsproducten vinden voor mensen, zoals koelpetten, koelpolsbanden, .

Hoe werkt de verkoelingssjaal. Deze koelsjaaltjes werken volgens hetzelfde principe als de (dure) koelhalsbanden uit de dierenspeciaalzaak. Het sjaaltje voor gebruik weken in een kommetje water. Cobber langdurig koelende afkoelsjaal. Een koel sjaal wordt om de nek gedragen, waardoor de nek vele uren lang heerlijk koel zal blijven.


Deze koelsjaal is de ideale manier om uw paard te beschermen tegen hittestress en uitputting door hitte. Ook golfers hebben onze koelsjaaltjes ontdekt! Nu verkrijgbaar bij Golfbaan Stippelberg, Hooizak te Bakel.

Zou die hole in one nu sneller komen? Lees hoe het werkt op hondenpenning. Aangename verkoeling wel uur lang. Koelsjaaltje , Heat Guard. Voor elke vakantie of reis zijn onze reisaccesoires erg handig.


Een redacteur van KampeerZaken. Hier leest u zijn ervaringen. Hebt u het ook zo ontzettend warm gehad tijdens de afgelopen hittegolf?


Warm was het zeker, maar dankzij een vernuftig . Voor sporters en voor iedereen die last heeft van de warmte. Even deppen in een handdoek en de sjaal om je nek slaan. Het resultaat: je blijft heerlijk koel! Heeft u last van de warmte tijdens uw ronde golf? Koop dan nu the original cobber koelsjaal en u zult fit en fris blijven gedurende de gehele ronde.


Het wordt weer warm deze zomer! Tijd voor bijvoorbeeld een koelhalsban koeltuigje, koelsjaaltje of koelmat voor uw hond. Een heel ander idee voor tijdens het fietsen: een koelsjaaltje.

De koelte in je nek is bij warm weer lekker (maar ja, het is natuurlijk niet zo effectief als je lichaam koelen). Met elke Notzohot aankoop steun je tevens een asieldier met (even) wat minder geluk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts