maandag 25 augustus 2014

Honeywell koolmonoxidemelder xc100d

Honeywell koolmonoxidemelder XC100D. Voorzien van duurzame lithium batterij met 10-jarige levensduur en LCD display. Een koolmonoxidemelder detecteert het dodelijke gas en geeft een luid alarmsignaal af.


Batterijvervanging is niet nodig. Draadloze koolmonoxidemelder van topkwaliteit, met LCD-display en met een levensduur en garantie van jaar.

Het installeren gaat makkelijk en snel met de meegeleverde montageplaat. Je hoeft dus nooit een onderdeel of batterij te vervangen. Bekijk hier ons assortiment.


Deze duurzame koolmonoxidemelder is voorzien van een digitaal display en lithium batterij met een levensduur van jaar. Het is te adviseren om naast apparaten die werken op gas een koolmonoxidemelder (CO-melder) te plaatsen, alsook in de slaapkamers en in kamers waar veel tijd wordt doorgebracht. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


De XCis een kwalitatief.

Zoekt u een onderhoudsvrije CO melder koop hem dan snel in onze webshop. Een betrouwbare koolmonoxidemelder met een vaste accu die jaar werkzaam is. Ook heeft deze co-melder een prominente alarmmelding op de voorzijde en een digitaal display voor . De X-serie CO-melders zijn geoptimaliseerd voor vakmensen die woningen voorzien van bescherming tegen CO.


De melders zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele huisbazen en veeleisende woningeigenaren. Deze koolmonoxidemelder is voorzien van een lithium batterij met een levensduur van jaar. Nu voordelig verkrijgbaar b. Kwalitatief hoogwaardige koolmonoxidemelder met lcd scherm. Het basismodel XCmaakt gebruik van lampjes om de status van de melder visueel weer te geven en heeft een levensduur en garantie van zeven jaar.


OMSCHRIJVING: Koolmonoxidemelder. Klik op de gerelateerde producten als de afbeelding in de buurt komt van wat u zoekt. Gerelateerde producten: Koolmonoxidemelder First Alert met . De honeywell co- melder xc100d is voorzien van een duurzame lithium batterij met 10-jarige levensduur. Verschillen zijn de gebruikers interfaces en levensduur.


Geeft een luid alarm en toont alarmberichten bij alarm. Laat u niet verrassen door het reukloze,giftige koolmonoxide.

Daarnaast toont de XC100D grote alarmberichten bij alarm. Het apparaat is geschikt voor gebruik in diverse omgevingen, waaronder woningen, caravans en boten. Hierdoor weet u op tijd dat er iets . De installatie moet worden uitgevoerd in droge ruimtes.


Overzicht van best geteste CO-melders, aanbiedingen en waar te koop. Deze CO-melders zijn voorzien van een duurzame lithium batterij. Alle artikelen zijn direct . Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts